EtusivuAjankohtaistaUutiset

Uutiset

16.4.2024

Tunnustusta vastuullisuudesta EcoVadis-arvioinnissa

KL-Lämmölle on myönnetty EcoVadis-merkki tunnustuksena hyvästä tuloksesta vastuullisuusarvioinnissa.


15.4.2024

KL-Lämpö mukana Pohjoinen Teollisuus -messuilla Oulussa

KL-Lämpö Oy on jälleen mukana Pohjoinen teollisuus -messuilla Ouluhallissa 22.-23.5.2024. Tervetuloa osastollemme 354!

KL-Lämmön asiantuntijat ovat paikalla esittelemässä vedenkäsittelyratkaisuja, joiden avulla tuotetaan säästöä ja toimintavarmuutta eri teollisuudenaloille. Valikoimaamme kuuluvat mm. lämmönsiirrinten huoltoon sekä lämmönsiirtonesteisiin liittyvät palvelut.

Lisäksi osastollamme päivitetään alan tuoreimmat kuulumiset esim. ioninvaihtohartsien tarjoamista mahdollisuuksista kaivosteollisuuden vedenkäsittelyssä. KL-Lämpö toimittaa laadukkaat Lanxess Lewatit -ioninvaihtohartsit kaivos- ja energiateollisuuteen suoraan Suomen-varastosta.

Tutustu tarkemmin messuihin ja palvelutarjontaamme tästä.

Tavataan messuilla!


27.3.2024

KL-Lämmön asiakastyytyväisyys korkeammalla kuin koskaan

KL-Lämmön asiakastutkimus on päättynyt - kiitos kaikille tutkimukseen osallistuneille asiakkaillemme!

Teetimme asiakastutkimuksen helmi-maaliskuussa 2024. Tutkimuksen tavoitteena oli kartoittaa KL-Lämpö Oy:n asiakassuhteiden hoitoa ja asiakastyytyväisyyttä. Tutkimuksen kohderyhmään kuuluivat KL-Lämmöltä edeltävän 12 kuukauden aikana tilanneet asiakkaat. Tutkimus toteutettiin sähköisenä kyselynä ja puhelinhaastatteluina, ja sen toteutti Pajakon Oy.


22.3.2024

Caverion luottaa KL-Lämpöön Sulkavuoren Keskuspuhdistamohankkeessa

– Työmaan toiveisiin ja muutoksiin reagoidaan nopeasti ja yhteistyö sujuu joustavasti. Henkilöstö on erittäin ammattitaitoista, mikä helpottaa projektipäällikön työtä, kehuu Caverionin Teemu Lemmetty yhteistyötä KL-Lämmön kanssa.
– Työmaan toiveisiin ja muutoksiin reagoidaan nopeasti ja yhteistyö sujuu joustavasti. Henkilöstö on erittäin ammattitaitoista, mikä helpottaa projektipäällikön työtä, kehuu Caverionin Teemu Lemmetty yhteistyötä KL-Lämmön kanssa.

Tampereen Sulkavuoreen on rakenteilla uusi Keskuspuhdistamo, jossa käsitellään jatkossa Tampereen ja viiden muun ympäryskunnan jätevedet.

Suurhankkeen LVI- ja sähköurakoitsijana toimiva Caverion valitsi KL-Lämmön kumppanikseen toteuttamaan lämmönsiirtoverkostojen käyttöönottopesut ja liuostäytöt.

Projektipäällikkö Teemu Lemmetty on tyytyväinen KL-Lämmön tarjoamaan palvelukokonaisuuteen ja ammattitaitoon. Hän kertoo kumppanin valinnan olleen helppoa, koska KL-Lämpö pystyi tarjoamaan halutun mukaisen urakan loppuun mietittynä kokonaispalveluna kattavine raportteineen. Luottamusta lisäsivät myös aiemmat hyvät kokemukset sekä KL-Lämmön maine hyvänä toimijana.

Lue koko juttu >

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!


26.2.2024

Lue asiantuntijamme haastattelu Enertec-lehdestä

Vientipäällikkömme Antti Nygren kertoo tuulivoimaloiden jäähdytysjärjestelmien huollon tärkeydestä juuri ilmestyneessä Enertec-lehdessä (1/2024).

”Huoltojen ja kunnossapidon kustannus on pieni hinta siitä, että meillä on toimiva energiainfrastruktuuri – jokaista yksittäistä tuulivoimalaa myöten”, toteaa Nygren haastattelussa.

Lue koko juttu: https://joom.ag/HlAd/p24

 

Lue lisää palveluistamme tuulivoimalaitosten jäähdytysjärjestelmien huoltoon: https://www.kl-lampo.com/palveluratkaisut/tuulivoimalapalvelut/5


16.2.2024

UUTUUSTUOTE: Patruunasuodatin parantaa vesi- ja glykolijärjestelmien toimintavarmuutta

Patruunasuodattimet ovat uusin lisäys KL-Lämmön suodatinvalikoimaan.

CF- ja CF-M-patruunasuodattimet suodattavat tehokkaasti kiintoaineita, jotka häiritsevät vesi- ja glykolijärjestelmien toimintaa.

Monipuolisten kokovaihtoehtojen ansiosta suodattimet sopivat erilaisiin käyttökohteisiin. Suodattimesta on saatavilla myös magneetillinen versio.


5.2.2024

ARE Oy suosittelee KL-Lämmön palveluita yli 20 vuoden yhteistyön perusteella

- Voin suositella KL-Lämmön palveluita myös muille. KL-Lämpö on hoitanut sovitut asiat ajallaan sovitussa laajuudessa. Henkilökunta on ammattitaitoista, ja tiedonkulku töiden etenemisestä on kiitettävällä tasolla, kehuu ARE Oy:n projektipäällikkö Petri Kovamäki yhteistyötä.
- Voin suositella KL-Lämmön palveluita myös muille. KL-Lämpö on hoitanut sovitut asiat ajallaan sovitussa laajuudessa. Henkilökunta on ammattitaitoista, ja tiedonkulku töiden etenemisestä on kiitettävällä tasolla, kehuu ARE Oy:n projektipäällikkö Petri Kovamäki yhteistyötä.

Suomen suurin talotekniikkaurakoitsija ARE Oy ja KL-Lämpö Oy ovat tehneet yhteistyötä kiinteistötekniikan lämmönsiirtojärjestelmien parissa jo yli 20 vuotta. KL-Lämpö toteuttaa AREn kohteisiin esimerkiksi verkostojen puhdistuksia, suojauksia ja liuostäyttöjä.

AREn Petri Kovamäki kertoo olevansa tyytyväinen KL-Lämmön ammattitaitoon, yhteistyön sujuvuuteen ja nopeaan tiedonkulkuun.

Lue koko juttu ›


23.10.2023

Viafin Service ylläpitää kaasujärjestelmien toimintavarmuutta KL-Lämmön räätälöityjen palveluiden avulla

Olemme julkaisseet Viafin Service Oyj:n asiakastarinan sivustollamme.

KL-Lämpö on tehnyt yhteistyötä Viafin Servicen kaasuliiketoiminnasta vastaavan Viafin GAS Oy:n kanssa vuodesta 2019. Tarkasti räätälöity palvelukokonaisuus liittyy kaasuasemien lämmityspiirien ennakoivaan kunnossapitoon. Viafin GAS Oy:n tekninen asiantuntija Timo Nurhonen kiittelee KL-Lämmön aktiivista palveluasennetta ja saumatonta yhteistyötä huoltovarmuuden nakökulmasta kriittisten kohteiden huollossa.

Lue koko juttu täältä ›


Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!