Etusivu > Tuotteet > Vedenkäsittelylaitteet > Käänteisosmoosilaitteet ja -kalvot

Käänteisosmoosilaitteet

Käänteisosmoosilaitteisto on tarkoitettu suolanpoistoon nestemäisistä liuoksista. Sillä voidaan suodattaa vedestä suuria määriä erilaisia haitta-aineita kuten kovuustekijöitä, suoloja, viruksia, bakteereja ja muita aineita. Nykyisillä käänteisosmoosilaitteilla saadaan lähes sataprosenttisesti suolaton liuos.

Monien laitteiden ja tuotantoprosessien toiminta edellyttää veden puhtautta ja alhaista johtokykyä. Raakavesi on käsiteltävä esimerkiksi käänteisosmoosin avulla, jotta se olisi riittävän puhdasta eri käyttötarkoituksiin. Käänteisosmoosilaitteissamme on sopivia kokovaihtoehtoja eri prosesseihin ja käyttötarkoituksiin. Toimittamamme mallit soveltuvat
3-35 m3/h virtauksiin.

files/img/kuvitus/vedenkasittelylaitteet_kaanteisosmmmsilaitteet_2.jpg

Valikoimaamme kuuluvissa käänteisosmoosilaitteistoissa on tehokkaat ja pitkäikäiset kalvot, jotka on määritetty veden laatuominaisuuksien mukaan. Laitevalmistaja testaa ja koeajaa kaikki laitteet ennen niiden toimitusta asiakkaille. Niinpä toimittamamme käänteisosmoosilaitteet ovat käyttövarmoja ja niiden kohdekohtainen asennusaika on lyhyt.

Käänteisosmoosilaitteiston käyttökohteita ovat kemian- ja lääketeollisuus, elintarvike- ja juomateollisuus, metalliteollisuus, voimalaitosten lisäveden valmistus, laboratoriot sekä sovellukset, joissa on tarvetta suolapoistetulle vedelle.

Käänteisosmoosi- eli RO-kalvot

Edustamme saksalaisen Lanxess Deutschland GmbH:n Lewabrane-käänteisosmoosikalvoja. LEWABRANE RO-kalvoelementit soveltuvat käänteisosmoosilla tapahtuvaan vedenpuhdistukseen.

RO-kalvoja käytetään voimalaitosten lisäveden valmistukseen ja kovuustekijöiden poistamiseen prosessivesistä. Muita käyttökohteita ovat esimerkiksi jätevedenkäsittely ja juomaveden valmistus merivedestä.

Valikoimassa on viisi erilaista kalvoelementtiä (HR ja HF-tyypit). LEWABRANE-kalvoelementtien suodatuskalvoalat ovat noin 6 % normaalia suurempia. Tämä mahdollistaa perinteistä suuremman vesituoton.

Tutustu tuotteisiimme

Asiantuntijat

Ota yhteyttä alueesi asiantuntijaan

Lisätietoa laitteistosta antaa:

Rantanen janne
Janne
Rantanen
Tuoteryhmäpäällikkö / aluepäällikkö, paperikonetekniikan ins.
040 773 7799
files/img/ikonit/linkedin.png
  • laitevalikoiman markkinoinnin kehittäminen
  • asiakassuhteet
Aaltonen jussi
Jussi
Aaltonen
Liiketoiminnan kehitysjohtaja, yksikönjohtaja, Energiainsinööri
040 354 1121
  • liiketoiminnan kehittäminen
  • toiminnan koordinointi
  • asiakassuhteet
  • viennin koordinointi