Etusivu > Blogi > KL-Lämpö – Kuukauden KL-Lämpöläinen

Kuukauden kl-lämpöläinen

25-vuotisjuhlan kunniaksi aloitamme blogissa Kuukauden kl-lämpöläinen -juttusarjan.

Joka kuukausi nostamme esiin jonkun mahtavista tyypeistä KL-Lämmön taustalla ja annamme hänen kertoa työnkuvastaan ja omasta itsestään.


Arkisto

Taija Laurila
Juho Heikkinen
Kalle Jalonen
Jonna Huttunen
Jukka Korpelin
Heikki Tiainen
Markus Leppälä
Jorma Nieminen
Olli Edgren
Antti Nygren


Taija Laurila

/ Päivittäjä

Elokuussa 2019 juttuvuorossa on Taija Laurila.

files/Blogi/kuvituskuvat/Kuukauden kl-lampolainen_Taija.jpg 

Mikä on työnkuvasi KL-Lämmössä?

Markkinointikoordinaattori. Teen kaikenlaista, mikä liittyy markkinointiin ja viestintään: esim. sisältöjä nettisivuille ja esitteisiin, messujärjestelyjä ja sisäistä tiedottamista. Lisäksi tuurailen välillä myyntikoordinaattoriamme asiakaspalvelussa.

Kauanko olet ollut KL-Lämmössä? Miten olet edennyt nykyiseen tehtävääsi?

Aloitin KL-Lämmössä marraskuussa 2017. Aiemmin olen ollut töissä markkinoinnin ja hallinnon tehtävissä sekä kääntäjänä käännöstoimistossa. Tällaisella taustalla oli luontevaa siirtyä nykyiseen tehtävään. Olen valmistunut monikielisen viestinnän ja käännöstieteen tutkinto-ohjelmasta, joten mahdollisuus työskennellä kansainvälistyvässä yrityksessä markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä houkutteli.

Mitkä ovat vahvuutesi työssä?

Viestinnän osaaminen, kielitaito sekä jatkuva halu kehittää ja kehittyä. Osaan pitää monta lankaa käsissäni samanaikaisesti ja olen tarkka ja järjestelmällinen.

Mikä on parasta työssäsi?

Hyvä työporukka ja yhteishenki, ehdottomasti! Täällä saa myös sopivassa suhteessa vastuuta ja vapautta, ja henkilökunnan osaamiseen luotetaan. Vedenkäsittelyn toimiala on kiinnostava, ja työnantajan sitoutuminen vastuullisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen puhuttelee omaa arvomaailmaani.

Onko mieleen jäänyt jotain erityistä tapahtumaa, sattumaa tai hauskaa tarinaa vuosien varrelta?

Kun aloitin töissä, sain heti alkutöikseni tehtäväksi koostaa firman 25-vuotisjuhlien historiikkia ja esityksiä. Tämän parempaa perehdytystä KL-Lämpöön en varmaan olisi voinut saada: pääsin heti syväluotaamaan yrityksen historiaa ja toimintaa. 25-vuotisjuhlat Tahkovuorella olivat todella hauskat ja onnistuneet, ja tunsin heti kuuluvani porukkaan!

Mitä teet vapaa-ajalla?

Käyn kuntosalilla, joogassa ja Elmo-koirani kanssa metsälenkeillä. Musiikki on lähellä sydäntäni, ja olen mukana kuorossa, jossa lauletaan popia, rockia ja jazzia.

Vieraat kulttuurit ja kielet ovat aina kiehtoneet, joten tykkään myös matkustella. Aina pitää olla seuraava matka tiedossa! Matkoilla oppii usein omasta itsestään vähintään yhtä paljon kuin kohdemaasta ja -kulttuurista.