Etusivu > Palvelut > Teollisuus > KL-Lämpö – Teollisuuden vedenkäsittelypalvelut

Lue lisää meistä

Lataa yritysesitteemme »

Säästöä ja toimintavarmuutta teollisuudelle

Vesi on tavalla tai toisella osana lähes kaikessa teollisessa tuotannossa. Asianmukaisesti hoidettu vedenkäsittely vähentää laitteiden huoltotarvetta ja ennalta arvaamattomia tuotantokatkoksia. Se parantaa järjestelmien toimintavarmuutta ja siirtää uusinvestointien tarpeen kauemmas tulevaisuuteen.

Teollisuusasiakkaisiimme kuuluu muun muassa paperi- ja metsäteollisuuden sekä elintarvike-, metalli-, kemian- ja muoviteollisuuden yrityksiä.  Palvelemme teollisuutta laajasti erilaisissa vedenkäsittelytarpeissa prosessin eri vaiheissa. Puhdistamme ja suojaamme korroosiolta erilaisia energiansiirtojärjestelmiä.

Palvelumme liittyvät muun muassa AHR-järjestelmien kunnonvalvontaan ja kunnostukseen.  Olemme kehittäneet metsäteollisuuden tiivistevesilinjojen puhdistusmenetelmiä ja toteuttaneet pesuja yli 20 vuoden ajan.  Toimenpiteet minimoivat veden aiheuttamia tiivistevaurioita ja vedenkulutusta tuoden merkittäviä säästöjä.

Toteutamme lauhde- ja höyryjärjestelmien happivuotokartoituksia.  Asiakas saa analyysituloksista kirjallisen raportin ja toimenpidesuositukset ongelmakohtien korjaamiseksi.  

Räätälöimme tuotteemme ja palvelumme asiakaskohtaisten erikoistarpeiden mukaan.