Etusivu > KL-Lämpö > KL-Lämpö – Toimintaperiaatteemme

Lue lisää meistä

Lataa yritysesitteemme »

KL-Lämpö toimintaperiaatteet

Energiatalouden vedenkäsittelyn ammattilainen

KL-Lämpö, vedenkäsittelyn asiantuntija

Toimipaikkamme

Päätoimipaikka/
tehdas

KL-Lämpö Oy
Golfkentäntie 8
33960 PIRKKALA
p. 020 761 9900 (vaihde)

Pirkkalassa sijaitsevat KL-Lämmön johto, hallinto, taloushallinto, laboratorio ja tuotanto.

Espoon toimipaikka

KL-Lämpö Oy
Kilonkallio 3 B
02610 ESPOO

Katso tarkemmat
yhteystiedot »

Toimintaperiaatteemme

Toimintamme lähtökohtana on ympäristöystävällisyys. Olemme sitoutuneet kansainväliseen Responsible Care – Vastuu Huomisesta -ohjelmaan, joka on kemianteollisuuden kansainvälinen ympäristö-, terveys- ja turvallisuustyön toimintamalli.

Luotettavaa toimintavarmuutta ja säästöä

Lämmönsiirtojärjestelmien optimaalinen toiminta edellyttää puhtaita lämmönsiirtopintoja.  Vedenkäsittelypalveluidemme avulla voidaan hallita erilaisten lämmönsiirtojärjestelmien korroosiotasoa sekä ehkäistä epäpuhtauksien saostumista ja kerrostumista lämmönsiirtopinnoille. Vedenkäsittelyn avulla voidaan myös tuottaa mahdollisimman hyvää vettä eri käyttötarkoituksiin.

Missiomme

Missiomme on olla energiatalouteen liittyvän vedenkäsittelyn johtava yritys Suomessa.

Arvomme

Arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus, kestävä kehitys ja työhyvinvointi. Panostamme henkilökuntamme asiantuntemukseen, työviihtyvyyteen ja pitkäkestoisiin työsuhteisiin. 

Visiomme

Ydinliiketoiminnassamme haluamme kuulua alamme suurimpiin toimijoihin kotimaassa.  Haluamme kuitenkin luoda asiakassuhteita myös muualle Eurooppaan. 

Laatumme

Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti. Kehitämme jatkuvasti vedenkäsittelypalveluitamme asiakkaiden tarpeiden pohjalta sekä yhteistyössä heidän kanssaan. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme pitkäaikainen ja luotettava yhteistyökumppani. 

Missiomme, visiomme ja arvomme edellyttävät, että prosessilähtöinen toimintatapamme on korkealaatuista. Yrityksemme toimintaa johdetaan määritellyn laatupolitiikan pohjalta. Toiminnan laatua ja laadun jatkuvaa parantamista arvioidaan säännöllisesti tapahtuvilla laatujärjestelmän auditoinneilla. 

Laatu on koko työyhteisömme yhteinen asia. Laatupolitiikkamme edellyttää, että myös kaikki yhteistyökumppanimme toimivat vastuullisesti ja luotettavasti.

 

 

Sertifioitu laadunhallintajärjestelmä

Laadunhallintajärjestelmämme on ISO 9001 -sertifioitu ja noudatamme standardin vaatimuksia. Laadun jatkuva parantaminen sekä kaikkien prosessiemme kehittäminen ovat liiketoimintamme perusta. Huomioimme toiminnassamme asiakkaiden tarpeet ja vaatimukset yksilöllisesti.

Lataa ISO 9001 PDF