Etusivu > Ajankohtaista > Uutiset > KL-Lämpö – Uutisarkisto


KL-Lämmöllä takana aktiivinen messusyksy

KL-Lämpö esitteli vedenkäsittelyn asiantuntemustaan tänä syksynä kolmessa messutapahtumassa. Suomessa olimme mukana Isännöintiliiton Isännöintipäivillä Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa 6.-8.9.2017. Esittelimme osastollamme uutta KEMLAN-kiinteistöpalvelukokonaisuuttamme. KEMLAN-palvelut varmistavat taloyhtiöiden lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien energiataloudellisen ja häiriöttömän toiminnan (lue lisää: kemlan.fi).

Lisäksi osallistuimme kahteen tapahtumaan Amsterdamissa: Aquatech-messuille sekä WindEurope Conference and Exhibition -tapahtumaan. Aquatech Amsterdam on maailman johtava vedenkäsittelyalan messutapahtuma, ja se järjestettiin osana Amsterdam International Water Week -konferenssia.

WindEurope on niin ikään vuoden tärkein tuulivoima-alan messutapahtuma. WindEuropessa kiinnostusta herätti tuulivoimaloiden jäähdytysjärjestelmien huoltoa varten kehittämämme menetelmä. (Lue Tuulienergia-lehdessä 1/2017 ilmestynyt artikkeli tuulivoimaloiden jäähdytysjärjestelmien kunnossapidosta).

files/img/uutiset/Messut_Aquatech Amsterdam_20171031.jpg

KL-Lämpö Aquatech-messuilla Amsterdamissa marraskuun 2017 lopussa.

 

Takaisin