Etusivu > Ajankohtaista > Uutiset > KL-Lämpö – Uutisarkisto


Uusi levylämmönsiirrinten huoltokeskus avataan lokakuussa 2018

Tuottavuus kasvuun lämmönsiirron energiatehokkuutta parantamalla

files/img/uutiset/Huollettu vaihdinlevy.png  files/img/uutiset/Vaihdinlevyt pesuliuoksessa.jpg

KL-Lämpö Oy avaa lokakuussa 2018 uuden levylämmönsiirrinten huoltokeskuksen Pirkkalan toimitiloihinsa. Uusi huoltokeskus tarjoaa palveluita lämmönsiirron energiataloudellisuuden parantamiseen.

Tarve teollisuuden energiatehokkuuden parantamiselle on huomattava: Motivan teettämän selvityksen mukaan heikentynyt lämmönsiirto aiheuttaa Suomen teollisuudelle jopa satojen miljoonien eurojen menetykset vuosittain. Lämmönsiirrinten säännöllinen puhdistus ja kunnossapito ovat toimenpiteitä, joilla teollisuus pystyy huomattavasti parantamaan energiatehokkuuttaan sekä ehkäisemään tuotantoprosessien ongelmia. Nämä tekijät ovat suoraan kytköksissä tuottavuuteen.

files/Blogi/kuvituskuvat/fi_blogi_u_vaihtimien_likaisuus_vaikutus_tehoon.png

Uuden huoltokeskuksen myötä KL-Lämpö Oy kehittää lämmönsiirtimien huoltopalvelujen tarjontaa Suomessa. Huoltokeskus on Suomen mittakaavassa huomattava: tilat ja laitteistot ovat huippuluokkaa, mikä mahdollistaa haastavienkin siirrinhuoltojen tehokkaan toteuttamisen. Levylämmönsiirrinhuoltokeskus on yksi KL-Lämpö Oy:n historian merkittävimmistä tuotannollisista investoinneista. Toimintamalliltaan, kapasiteetiltaan ja palvelujen laajuudeltaan huoltokeskus on ainutlaatuinen Suomessa.

Uudessa huoltokeskuksessa huolletaan erilaisia levylämmönsiirtimiä avaimet käteen -palveluna. Huoltohenkilökunta purkaa ja kokoaa erilaiset levylämmönvaihtimet asiakkaan tiloissa. Varsinainen huolto tapahtuu huoltokeskuksessa, jossa on ajanmukaiset laitteet levyjen puhdistukseen ja tiivisteiden liimaukseen ympäristöystävällisesti ja työturvallisesti. Tarvittaessa KL-Lämmön huoltohenkilöstö kokoaa ja koeponnistaa huolletut vaihtimet asiakkaan tiloissa käyttökuntoon. Huoltokeskuksen kapasiteetti riittää suurtenkin vaihtimien asianmukaiseen huoltoon.

files/img/uutiset/Levylaemmoensiirrinhuolto.jpg  files/img/uutiset/Levylaemmoensiirtimen kasausta asiakkaalla.jpg

Monipuolisiin siirrinhuoltopalveluihin kuuluvat myös vaihtimien huollot ja korjaukset asiakkaan tiloissa tilanteen ja aikataulujen niin vaatiessa. Koska vaihtimen avaaminen vain puhdistusta varten ei ole aina lainkaan välttämätöntä, palveluvalikoimaan kuuluvat myös tehokkaat CIP-pesut KL-Lämmön omilla laitteilla ja puhdistusaineilla.

Lue lisää lämmönsiirrinpalveluistamme täältä >>.

KL-Lämpö järjestää Energiamessujen yhteydessä 24.10. siirrinhuoltokeskuksen avajaiset noin 10 minuutin ajomatkan päässä messuilta (Golfkentäntie 8). Yrityksen järjestämillä kuljetuksilla tutustumiskäynnille pääsee koko messujen ajan.
Ilmoittaudu tutustumiskäynnille etukäteen numerossa 020 761 9900 tai KL-Lämmön messuosastolla A417.
Avajaisissa asiantuntijamme esittelevät myös muuta toimintaamme:
- Kemlan-kiinteistöpalvelut
- Laboratoriopalvelut
- Vedenkäsittelyn koneet ja laitteet

Takaisin