Etusivu > Ajankohtaista > KL-Lämpö – Uutiset


Tervetuloa Energiamessuille ja levylämmönsiirrinten huoltokeskuksen avajaisiin 24.10.!

files/img/uutiset/ENERGIA_2018_olemme mukana.jpg

Osallistumme Energia 2018 -messutapahtumaan 23.-25.10.2018 Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. Asiantuntijamme ovat paikalla kertomassa KL-Lämmön tarjoamista ratkaisuista teollisuuden, voimalaitosten ja kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseen. Messujen avajaispäivänä tarjoamme 25-vuotisjuhlavuotemme kunniaksi kakkukahvit 200 ensimmäiselle osastollamme A417. Tavataan messuilla!

KL-Lämmöllä on syytä juhlaan muutenkin, sillä avaamme uuden levylämmönsiirrinten huoltokeskuksen Pirkkalaan lokakuun lopussa, ja avajaisia vietetään samaan aikaan Energiamessujen kanssa.

Toivotamme Energiamessujen vieraat tervetulleiksi avajaisiin ke 24.10. klo 9-16 osoitteessa Golfkentäntie 8, Pirkkala. Siirrinhuoltokeskus sijaitsee vain noin 10 minuutin ajomatkan päähän messuilta, ja järjestämme halukkaille kuljetukset messujen ja huoltokeskuksen välillä.

Ilmoittaudu yhteiskuljetuksiin etukäteen numerossa 020 761 9900 tai KL-Lämmön messuosastolla A417.

Avajaisissa asiantuntijamme esittelevät myös muuta toimintaamme:

- Kemlan-kiinteistöpalvelut
- Laboratoriopalvelut
- Vedenkäsittelyn koneet ja laitteet

files/img/uutiset/Huollettu vaihdinlevy.png  files/img/uutiset/Vaihdinlevyt pesuliuoksessa.jpg

Tuottavuus kasvuun lämmönsiirron energiatehokkuutta parantamalla

Uusi huoltokeskuksemme tarjoaa palveluita lämmönsiirron energiataloudellisuuden parantamiseen. Tarve teollisuuden energiatehokkuuden parantamiselle on huomattava: Motivan teettämän selvityksen mukaan heikentynyt lämmönsiirto aiheuttaa Suomen teollisuudelle jopa satojen miljoonien eurojen menetykset vuosittain. Lämmönsiirrinten säännöllinen puhdistus ja kunnossapito ovat toimenpiteitä, joilla teollisuus pystyy huomattavasti parantamaan energiatehokkuuttaan sekä ehkäisemään tuotantoprosessien ongelmia. Nämä tekijät ovat suoraan kytköksissä tuottavuuteen.

files/Blogi/kuvituskuvat/fi_blogi_u_vaihtimien_likaisuus_vaikutus_tehoon.png

Uuden huoltokeskuksen myötä KL-Lämpö Oy kehittää lämmönsiirtimien huoltopalvelujen tarjontaa Suomessa. Huoltokeskus on Suomen mittakaavassa huomattava: tilat ja laitteistot ovat huippuluokkaa, mikä mahdollistaa haastavienkin siirrinhuoltojen tehokkaan toteuttamisen. Levylämmönsiirrinhuoltokeskus on yksi KL-Lämpö Oy:n historian merkittävimmistä tuotannollisista investoinneista. Toimintamalliltaan, kapasiteetiltaan ja palvelujen laajuudeltaan huoltokeskus on ainutlaatuinen Suomessa.

Uudessa huoltokeskuksessa huolletaan erilaisia levylämmönsiirtimiä avaimet käteen -palveluna. Huoltohenkilökunta purkaa ja kokoaa erilaiset levylämmönvaihtimet asiakkaan tiloissa. Varsinainen huolto tapahtuu huoltokeskuksessa, jossa on ajanmukaiset laitteet levyjen puhdistukseen ja tiivisteiden liimaukseen ympäristöystävällisesti ja työturvallisesti. Tarvittaessa KL-Lämmön huoltohenkilöstö kokoaa ja koeponnistaa huolletut vaihtimet asiakkaan tiloissa käyttökuntoon. Huoltokeskuksen kapasiteetti riittää suurtenkin vaihtimien asianmukaiseen huoltoon.

files/img/uutiset/Levylaemmoensiirrinhuolto.jpg  files/img/uutiset/Levylaemmoensiirtimen kasausta asiakkaalla.jpg

Monipuolisiin siirrinhuoltopalveluihin kuuluvat myös vaihtimien huollot ja korjaukset asiakkaan tiloissa tilanteen ja aikataulujen niin vaatiessa. Koska vaihtimen avaaminen vain puhdistusta varten ei ole aina lainkaan välttämätöntä, palveluvalikoimaan kuuluvat myös tehokkaat CIP-pesut KL-Lämmön omilla laitteilla ja puhdistusaineilla.

Lue lisää lämmönsiirrinpalveluistamme täältä >>.