Etusivu > Ajankohtaista > KL-Lämpö – Uutiskirjeet

Uutiskirjeet

Uutiskirjeemme välittävät ajantasaista tietoa energiatehokkaasta vedenkäsittelystä kiinteistöissä, teollisuudessa sekä voimalaitoksissa. Tarjoamme ratkaisuja, jotka takaavat lämmönsiirtojärjestelmien taloudellisen ja häiriöttömän toiminnan.

KL-Lämpö – UutiskirjeRiittävätkö jäähdytystehot tulevana kesänä?

3/2019
Heikentynyt jäähdytysteho saadaan palautettua jäähdytysjärjestelmän säännöllisellä kunnossapidolla. Näin vältetään tarpeeton energiakustannusten nousu ja toimintahäiriöt järjestelmissä.

Lue uutiskirje

KL-Lämpö – UutiskirjeVarmista, että lämmönsiirtokyky säilyy myös pakkasella!

2/2019
Tiesitkö, että kaikki nestekiertoiset verkostot vaativat puhdistusta?
Puhdistuksella ja korroosiosuojauksella turvataan verkostojen toiminta ja maksimoidaan energiatehokkuus. Näin varmistetaan, että lämmönsiirtokyky on hyvä pakkasellakin ja kustannukset pysyvät kurissa.

Lue uutiskirje

KL-Lämpö – UutiskirjeRatkaise taloyhtiösi lämmitys- ja jäähdytyshuolet kerralla

8/2017
Kemlan kiinteistöpalvelut on taloyhtiöiden lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien huollon asiantuntija. Meidän tehtävämme on varmistaa järjestelmien häiriötön ja tehokas toiminta asiakkaidemme kiinteistöissä.

Lue uutiskirje

KL-Lämpö – UutiskirjeMaksimoi energiatehokkuus pitämällä huolta
lämmönsiirtimien kunnosta

5/2017
Lämmönsiirtopinnoille kertyvät likakerrostumat heikentävät nopeasti lämmönsiirtoa, mikä nostaa energiakustannuksia ja aiheuttaa prosessihäiriöitä.

Lue uutiskirje

KL-Lämpö – UutiskirjeParempaa asumismukavuutta kiinteistöissä

1/2016
Korroosiotuotteet ja veden kovuustekijät kerrostuvat lämmönsiirtojärjestelmien venttiileihin, lämmönsiirtimiin, mittareiden antureihin ja putkien sisäpinnoille.   Seurauksena on vedenkierron heikkenemistä, patterien epätasaista lämpiämistä ja toimilaitteiden toimintahäiriöitä.

Lue uutiskirje