EtusivuTuoteratkaisut

Pitkälle kehitetyt ratkaisut vedenkäsittelyn asiantuntijalta

Tuoteratkaisumme lisäävät energiatehokuutta ja toimintavarmuutta erilaisissa lämmönsiirron, jäähdytyksen ja energiantuotannon järjestelmissä.

Tarjoamme teollisuudelle, voimalaitoksille ja kiinteistöille pitkälle kehitettyjä vedenkäsittelykemikaaleja ja laitteita, joiden käytöllä asiakkaat säästävät energiaa ja kustannuksia.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Avainlippu-tunnuksen KL-Lämpö Oy:n lämmönsiirtonesteille, PEITTEX-puhdistuskemikaaleille ja korroosionestokemikaaleille (sisältäen kaukolämpö-, jäähdytysjärjestelmä- ja höyrykemikaalit). Avainlippu-tunnus on myönnetty osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista.

Lue lisää ›

Glykolit ja muut lämmönsiirtonesteet

Inhiboidut glykolimme suojaavat tehokkaasti jäätymiseltä ja korroosiolta. Lisäksi toimitamme lämmönsiirtonesteitä maalämpöjärjestelmiin ja aurinkolämpökeräimiin.
Lue lisää ›

Vedenkäsittelykemikaalit

Vedenkäsittelykemikaalimme ehkäisevät tehokkaasti korroosiota ja kerrostumia sekä optimoivat järjestelmien energiatehokkuutta.
Lue lisää ›

Vedenkäsittelylaitteet

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia vedenkäsittelylaitteita moniin käyttökohteisiin veden laadun parantamiseksi.
Lue lisää ›

Annostelulaitteet ja pumppausasemat

Laitevalikoimaamme kuuluvat kemikaalien annostelupumput sekä glykoliliuosten pumppausasemat.
Lue lisää ›

Varaosat ja tarvikkeet

Huoltokeskuksemme toimittaa varaosalevyjä ja tiivisteitä levylämmönsiirtimiin. Lisäksi välitämme varaosia valikoimassamme oleviin vedenkäsittelylaitteisiin.
Lue lisää ›

Monipuolinen palveluvalikoima

Tarjoamme kattavia vedenkäsittelyn asiantuntijapalveluita teollisuuteen, kiinteistöihin ja voimalaitoksiin. Palveluratkaisumme parantavat energiatehokkuutta ja toimintavarmuutta erilaisissa lämmönsiirron, jäähdytyksen ja energiantuotannon järjestelmissä.

Tutustu palveluihimme ›

Jo 0,4 mm kerrostumasta haittaa

Lämmönsiirtojärjestelmien optimaalinen toiminta edellyttää puhtaita lämmönsiirtopintoja. Jo 0,4 mm kerrostuma pudottaa lämmönsiirron tehon puoleen.

Korroosiosuojaus estää vahinkoja

Riittämätön korroosiosuojaus näkyy energiankulutuksessa. Korroosiotuotteet häiritsevät lämmönsiirtojärjestelmien toimintaa ja aiheuttavat lisäkustannuksia.

Laboratorio paljastaa kunnostustarpeet

Laboratoriomme tekee lämmönsiirtojärjestelmien kuntokartoituksia, analysoi näytteitä ja mahdollistaa tuoteoptimoinnin.

Kemlan ratkaisee taloyhtiösi lämmitys- ja jäähdytyshuolet

Tehokkaalla vedenkierrolla varmistat taloyhtiösi asumismukavuuden.

Lämmönsiirrinpalvelut

Uusi huoltokeskuksemme toteuttaa haastavatkin lämmönsiirtimien kunnostustyöt. Palveluihimme kuuluvat myös CIP-pesut asiakkaan tiloissa.

Käyttöönotto- ja saneerauspuhdistukset

Puhdistuksella ja korroosiosuojauksella varmistat nestekiertoisten verkostojen häiriöttömän toiminnan.