EtusivuAjankohtaistaUutiskirjeet

Uutiskirjeet

Uutiskirjeemme välittävät ajantasaista tietoa energiatehokkaasta vedenkäsittelystä kiinteistöissä, teollisuudessa sekä voimalaitoksissa. Tarjoamme ratkaisuja, jotka takaavat lämmönsiirtojärjestelmien taloudellisen ja häiriöttömän toiminnan.

Tilaa uutiskirjeemme ›

Säästä energiaa tarkastamalla jäähdytysjärjestelmän nesteen kunto

04/2023
Varmista jäähdytysjärjestelmän toiminta ja nesteen kunto tarkastuslistamme avulla.
Tarkastuksen ja oikeiden huoltotoimenpiteiden avulla voidaan välttää toimintahäiriöt järjestelmässä, optimoida energiatehokkuus ja palauttaa jäähdytysteho. Näin jäähdytys toimii huolettomasti koko jäähdytyskauden.

Lue uutiskirje >

Hukkaatko energiaa tietämättäsi?

10/2022
Vaikka lämmönsiirto toimii näennäisen häiriöttömästi, energiaa kuluu hukkaan, jos lämmönsiirtoverkostossa on vähänkin kerrostumia. Lämmönsiirtoverkostojen ennakoivalla huollolla onkin merkittävä vaikutus kokonaissäästöihin.

Lue uutiskirje >

Maksimoi energiatehokkuus pitämällä huolta
lämmönsiirtimien kunnosta

3/2021
Lämmönsiirtopinnoille kertyvät likakerrostumat heikentävät nopeasti lämmönsiirtoa, mikä nostaa energiakustannuksia ja aiheuttaa prosessihäiriöitä.

Lue uutiskirje ›

Varmista, että lämmönsiirtokyky säilyy myös pakkasella!

12/2020
Tiesitkö, että kaikki nestekiertoiset verkostot vaativat puhdistusta?
Puhdistuksella ja korroosiosuojauksella turvataan verkostojen toiminta ja maksimoidaan energiatehokkuus. Näin varmistetaan, että lämmönsiirtokyky on hyvä pakkasellakin ja kustannukset pysyvät kurissa.

Lue uutiskirje ›

Huomioitko nämä asiat glykolin valinnassa?

9/2019

Jäähdytys-, lauhdutus- ja LTO-järjestelmissä käytetyt glykolit vaikuttavat olennaisesti järjestelmien toimintaan ja käyttökustannuksiin. 

Lue uutiskirje ›

Riittävätkö jäähdytystehot tulevana kesänä?

3/2019
Heikentynyt jäähdytysteho saadaan palautettua jäähdytysjärjestelmän säännöllisellä kunnossapidolla. Näin vältetään tarpeeton energiakustannusten nousu ja toimintahäiriöt järjestelmissä.

Lue uutiskirje ›

Ratkaise taloyhtiösi lämmitys- ja jäähdytyshuolet kerralla

8/2017
Kemlan kiinteistöpalvelut on taloyhtiöiden lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien huollon asiantuntija. Meidän tehtävämme on varmistaa järjestelmien häiriötön ja tehokas toiminta asiakkaidemme kiinteistöissä.

Lue uutiskirje ›

Parempaa asumismukavuutta kiinteistöissä

1/2016
Korroosiotuotteet ja veden kovuustekijät kerrostuvat lämmönsiirtojärjestelmien venttiileihin, lämmönsiirtimiin, mittareiden antureihin ja putkien sisäpinnoille. Seurauksena on vedenkierron heikkenemistä, patterien epätasaista lämpiämistä ja toimilaitteiden toimintahäiriöitä.

Lue uutiskirje ›