EtusivuAjankohtaistaUutiskirjeet

Uutiskirjeet

Uutiskirjeemme välittävät ajantasaista tietoa energiatehokkaasta vedenkäsittelystä kiinteistöissä, teollisuudessa sekä voimalaitoksissa. Tarjoamme ratkaisuja, jotka takaavat lämmönsiirtojärjestelmien taloudellisen ja häiriöttömän toiminnan.

Tilaa uutiskirjeemme ›

Hukkaatko energiaa tietämättäsi?

10/2022
Vaikka lämmönsiirto toimii näennäisen häiriöttömästi, energiaa kuluu hukkaan, jos lämmönsiirtoverkostossa on vähänkin kerrostumia. Lämmönsiirtoverkostojen ennakoivalla huollolla onkin merkittävä vaikutus kokonaissäästöihin.

Lue uutiskirje >

Maksimoi energiatehokkuus pitämällä huolta
lämmönsiirtimien kunnosta

3/2021
Lämmönsiirtopinnoille kertyvät likakerrostumat heikentävät nopeasti lämmönsiirtoa, mikä nostaa energiakustannuksia ja aiheuttaa prosessihäiriöitä.

Lue uutiskirje ›

Varmista, että lämmönsiirtokyky säilyy myös pakkasella!

12/2020
Tiesitkö, että kaikki nestekiertoiset verkostot vaativat puhdistusta?
Puhdistuksella ja korroosiosuojauksella turvataan verkostojen toiminta ja maksimoidaan energiatehokkuus. Näin varmistetaan, että lämmönsiirtokyky on hyvä pakkasellakin ja kustannukset pysyvät kurissa.

Lue uutiskirje ›

Huomioitko nämä asiat glykolin valinnassa?

9/2019

Jäähdytys-, lauhdutus- ja LTO-järjestelmissä käytetyt glykolit vaikuttavat olennaisesti järjestelmien toimintaan ja käyttökustannuksiin. 

Lue uutiskirje ›

Riittävätkö jäähdytystehot tulevana kesänä?

3/2019
Heikentynyt jäähdytysteho saadaan palautettua jäähdytysjärjestelmän säännöllisellä kunnossapidolla. Näin vältetään tarpeeton energiakustannusten nousu ja toimintahäiriöt järjestelmissä.

Lue uutiskirje ›

Ratkaise taloyhtiösi lämmitys- ja jäähdytyshuolet kerralla

8/2017
Kemlan kiinteistöpalvelut on taloyhtiöiden lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien huollon asiantuntija. Meidän tehtävämme on varmistaa järjestelmien häiriötön ja tehokas toiminta asiakkaidemme kiinteistöissä.

Lue uutiskirje ›

Parempaa asumismukavuutta kiinteistöissä

1/2016
Korroosiotuotteet ja veden kovuustekijät kerrostuvat lämmönsiirtojärjestelmien venttiileihin, lämmönsiirtimiin, mittareiden antureihin ja putkien sisäpinnoille. Seurauksena on vedenkierron heikkenemistä, patterien epätasaista lämpiämistä ja toimilaitteiden toimintahäiriöitä.

Lue uutiskirje ›

Jaa: