EtusivuKL-LämpöAsiakaskokemuksia ja referenssejämme

Asiakastyytyväisyys etusijalla

KL-Lämmössä päähuomio on asiakkaassa. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä ja kehitämme kaikkea toimintaamme sen perusteella, mikä tuottaa asiakkaalle arvoa – onhan asiakkaidemme menestyminen lopulta ainoa asia, joka oikeuttaa olemassaolomme.

Tavoitteemme on rakentaa asiakkaidemme kanssa pitkäaikaista yhteistyötä ja kumppanuutta, minkä myötä voimme saavuttaa syvän ymmärryksen asiakkaiden yksilöllisistä tarpeista ja vaatimuksista. Haluamme varmistaa, että asiakas saa häntä parhaiten hyödyttävät ratkaisut, joka ikinen kerta.

”Me KL-Lämmössä haluamme tunnistaa myös asiakkaiden piilossakin olevat tarpeet ja toiveet ennakoivasti, jotta asiakas sitoutuisi meihin myös pitkällä tähtäimellä.”

Asiakaskokemuksia

Woikoski Oy:n asiakaskokemus

KL-Lämpö Oy:n ja Woikoski Oy:n monipuoliseen yhteistyöhön kuuluu esimerkiksi KL-Lämmön suorittamat vaihtimien pesut Woikosken voimalaitoksella. Woikosken prosessipäällikkö Ville Vesterisen mukaan KL-Lämmön palveluiden käyttö säästää aikaa ja rahaa.

Lue koko juttu ›

Energytechin asiakaskokemus

Energiateknisten järjestelmien asennuksiin ja huoltoon erikoistunut Energytech toimii Turussa, Salossa ja Tampereella. KL-Lämmön ja Energytechin yhteistyö alkoi vuonna 2016. Käytännössä Energytech saa KL-Lämmöltä kaikki tarvitsemansa palvelut, jotka liittyvät höyrykattiloiden vesianalytiikkaan.

Lue koko juttu ›

Referenssit

Vedenkäsittelypalveluitamme hyödynnetään suurteollisuudessa, pk-teollisuudessa, voimalaitoksissa ja kiinteistöjen kunnossapidossa niin yksityisellä kuin julkisella puolella.

Kerromme mielellämme lisää alla olevista ja muista toteuttamistamme hankkeista.

Ota meihin yhteyttä ›

Teollisuus

Kiinteistötekniikka

  • Teollisuus-, liike- ja asuinkiinteistöjen omistajat
  • Kiinteistöjen hallinnoinnista ja kunnossapidosta vastaavat
  • LVI-alan yritykset (LVI-tukut, -urakoitsijat, -liikkeet)
  • Are, Caverion

Asiakastyytyväisyystutkimus

Pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme asiakkaitamme paremmin palvelevaksi, ja siksi mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti. Teettämällä asiakastyytyväisyystutkimuksen ulkopuolisella, riippumattomalla taholla selvitämme, mitä asiakkaamme ovat aidosti meistä mieltä.

Viimeisimmän asiakastyytyväisyystutkimuksen teetimme keväällä 2018. Saimme tutkimuksessa asiakastyytyväisyyden kokonaisarvosanaksi 4,1 (asteikolla 1–5). Tutkimuksen mukaan KL-Lämmön asiakastyytyväisyys on pysynyt korkealla tasolla, ja yrityksen NPS- eli suositteluindeksi on selvästi teollisuusalan keskiarvoa korkeampi.

Tutkimuksessa korostuivat erityisesti seuraavat KL-Lämpö Oy:n TOP 3 -vahvuudet (avoin palaute):

  1. Ammattilainen alallaan
  2. Kotimainen toimija
  3. Laaja tuotevalikoima sekä vahva asiantuntijuus

Vastaajien mielestä KL-Lämpöä kuvaavat yleisimmin sanat luotettava, laadukas ja asiantunteva. Näistä ominaisuuksista aiomme pitää kiinni jatkossakin.

Tutustu asiakastutkimuksen tuloksiin tarkemmin tästä.

Onko sinulla kehitysehdotuksia, risuja tai ruusuja?

Teetämme asiakastutkimuksen joka toinen vuosi, mutta sen ulkopuolella saatu palaute on meille yhtä tärkeää.

ISO 9001 -sertifioitu laadunhallintajärjestelmämme perustuu asiakaslähtöisyyteen, ja meillä on standardin mukaiset prosessit palautteen käsittelyyn. Tämä tarkoittaa, että dokumentoimme jokaisen asiakaspalautteen ja teemme tarvittavat toimenpiteet palautteen pohjalta.

Anna palautetta ›

Jaa: