EtusivuPalveluratkaisutTeollisuuden palvelut

Veden rooli energiataloudessa

Vesi on tavalla tai toisella osana lähes kaikessa teollisessa tuotannossa. Sen avulla tuotetaan energiaa ja siirretään lämpöä erilaisissa prosessijärjestelmissä.

Jotta nämä järjestelmät toimisivat energiatehokkaasti suunnitellulla tavalla ja niiden käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä, pitää järjestelmien vedenkäsittelystä huolehtia.

KL-Lämmön palveluratkaisut energiatehokkuuden parantamiseen

Onnistunut vedenkäsittely parantaa energiatehokkuutta

Vedenkäsittelyn tavoite on vähentää laitteiden huoltotarvetta ja ennalta arvaamattomia tuotantokatkoksia sekä siirtää uusinvestointitarvetta kauemmas tulevaisuuteen.

Nämä tavoitteet saavutetaan seuraamalla ja hallitsemalla teollisuuden järjestelmien kiertonesteiden laatua ja tarvittaessa puhdistamalla järjestelmät. Kun järjestelmien korroosio ja niihin syntyvät kerrostumat estetään, säilytetään energiatehokkuus suunnitellulla tasolla.

Palveluidemme kattavuus teollisuudelle

Teollisuusasiakkaamme luottavat meihin erilaisissa energian säästöön tähtäävissä kartoitus-, puhdistus-, kunnostus- ja korroosiosuojauspalveluissa teollisuusprosessien eri vaiheissa.

Huollamme lämmönvaihtimia avaimet käteen -periaatteella omassa huoltokeskuksessamme ja teemme CIP-pesuja asiakkaan tiloissa.

Merkittävä osa kokonaispalveluitamme ovat myös glykolia sisältävien LTO- ja lauhdutusjärjestelmien kunnostukset ja uudelleentäyttöpalvelut.

Optimoimme AHR-järjestelmien toimintaa ja puhdistamme tiivistevesilinjoja paperi- ja metsäteollisuudessa.

Vedenkäsittelypalvelumme kattavat myös jäähdytysjärjestelmien ja -tornien kunnossapidon.

Matalapainehöyry- ja kaukolämpölaitoksille palvelumme sisältävät paitsi tarvittavat kemikaalit ja annosteluratkaisut, myös analysointi- ja konsultointipalvelut.

Kartoitamme lämmitysjärjestelmien kunnon ja toimivuuden, teemme toimenpide-ehdotuksen ja toteutamme tarvittavat toimenpiteet (puhdistus ja korroosiosuojaus).

Palveluidemme tukena on laaja valikoima vedenkäsittelylaitteita, jotka parantavat järjestelmien toimintavarmuutta yhdessä muiden palveluiden kanssa.

Laboratoriomme tarjoaa teollisuudelle erilaisia analysointi-, trouble shooting- ja tuotekehityspalveluja.

Asiakkaamme teollisuudessa

Laajaan teollisuusasiakaskuntaamme kuuluu paperi- ja metsäteollisuus sekä elintarvike-, metalli-, kemian- ja muoviteollisuus.

Palvelemme joustavasti teollisuusasiakkaidemme erityistarpeita ja teemme myös asiakaskohtaista tuoteräätälöintiä.