EtusivuPalveluratkaisut

Säästöä, energiatehokkuutta ja toimintavarmuutta kokonaisvaltaisilla vedenkäsittelypalveluilla

Vesi on tavalla tai toisella osana lähes kaikessa teollisessa tuotannossa, kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmissä sekä energiansiirrossa. Asianmukaisesti hoidettu vedenkäsittely vähentää laitteiden huoltotarvetta ja ennalta arvaamattomia käyttöhäiriöitä sekä katkoksia teollisen tuotannon toiminnassa. Se parantaa järjestelmien toimintavarmuutta ja siirtää uusinvestointien tarpeen kauemmas tulevaisuuteen.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Avainlippu-tunnuksen nestekiertoisten järjestelmien ylläpito-, huolto- ja seurantapalveluillemme.
Aina kun valitset Avainlipun, tiedät tukevasi kotimaista työtä ja osaamista.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Avainlippu-tunnuksen nestekiertoisten järjestelmien ylläpito-, huolto- ja seurantapalveluillemme. Aina kun valitset Avainlipun, tiedät tukevasi kotimaista työtä ja osaamista.

KL-Lämpö tarjoaa kattavia vedenkäsittelyn asiantuntijapalveluita teollisuuteen, kiinteistöihin ja voimalaitoksiin. Palvelu- ja tuoteratkaisumme parantavat energiatehokkuutta ja toimintavarmuutta erilaisissa lämmönsiirtoon, jäähdytykseen ja energiantuotantoon osallistuvissa järjestelmissä. Asiakkaidemme käytössä on kokeneiden asiantuntijoidemme laaja osaaminen ja tekninen tuki.

Lue lisää ›

Teollisuuden palvelut

Energian säästöön tähtääviä kartoitus-, puhdistus-, kunnostus- ja korroosiosuojauspalveluita teollisuusprosessien eri vaiheisiin.
Lue lisää ›

Tuulivoimalapalvelut

Puhdistus- ja uudelleentäyttöpalvelut tuulivoimaloiden jäähdytysjärjestelmien kunnossapitoon.
Lue lisää ›

Voimalaitosten palvelut

Vedenkäsittelypalveluita voimalaitosten energiantuotannon ja -siirron optimoimiseen. 
Lue lisää ›

Kiinteistötekniikan palvelut

Palveluratkaisuja lämmönsiirtojärjestelmien energiatehokkaan, taloudellisen ja häiriöttömän toiminnan varmistamiseen kiinteistöissä.
Lue lisää ›

Kemlan-palvelut taloyhtiöille

LVI-asiantuntijapalvelut taloyhtiöiden lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien energiataloudellisen ja häiriöttömän toiminnan varmistamiseen.
Lue lisää ›

Laboratoriopalvelut

Laboratoriopalvelut ovat osa kokonaisvaltaisia vedenkäsittelypalvelujamme. Palvelujemme tavoitteena on löytää optimaaliset ratkaisut asiakaskohtaisiin vedenkäsittelytarpeisiin.
Lue lisää ›

Muut palvelut

Esimerkkejä palveluistamme:

  • analyysi-, kartoitus- ja seurantapalvelut
  • huolto-, kunnossapito- ja optimointipalvelut
  • asiantuntija-, koulutus- ja konsultointipalvelut
    Lue lisää ›

Tuoteratkaisut vedenkäsittelyyn

Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaita vedenkäsittely- ja lämmönsiirtokemikaaleja, jotka parantavat järjestelmien toimintavarmuutta ja energiatehokkuutta. Lisäksi saat kauttamme erilaiset vedenkäsittelyn koneet, laitteet ja tarvikkeet.

Tutustu tuotteisiimme ›

Jo 0,4 mm kerrostumasta haittaa

Lämmönsiirtojärjestelmien optimaalinen toiminta edellyttää puhtaita lämmönsiirtopintoja. Jo 0,4 mm kerrostuma pudottaa lämmönsiirron tehon puoleen.

Korroosiosuojaus estää vahinkoja

Riittämätön korroosiosuojaus näkyy energiankulutuksessa. Korroosiotuotteet häiritsevät lämmönsiirtojärjestelmien toimintaa ja aiheuttavat lisäkustannuksia.

Laboratorio paljastaa kunnostustarpeet

Laboratoriomme tekee lämmönsiirtojärjestelmien kuntokartoituksia, analysoi näytteitä ja mahdollistaa tuoteoptimoinnin.

Kemlan ratkaisee taloyhtiösi lämmitys- ja jäähdytyshuolet

Tehokkaalla vedenkierrolla varmistat taloyhtiösi asumismukavuuden.

Lämmönsiirrinpalvelut

Uusi huoltokeskuksemme toteuttaa haastavatkin lämmönsiirtimien kunnostustyöt. Palveluihimme kuuluvat myös CIP-pesut asiakkaan tiloissa.

Käyttöönotto- ja saneerauspuhdistukset

Puhdistuksella ja korroosiosuojauksella varmistat nestekiertoisten verkostojen häiriöttömän toiminnan.