EtusivuAjankohtaistaUutiset

Uutiset

16.10.2019

Jani Vuorinen vahvistaa KL-Lämmön asiantuntijuutta

1.10.2019 alkaen KL-Lämmön vesi- ja ympäristöasiantuntijana on aloittanut FM Jani Vuorinen.

Janilla on huomattava työkokemus suomalaisesta teollisuudesta erilaisten vedenkäsittely-, voimalaitoskemia- sekä ympäristöasioiden konsultoinnista, koulutuksesta, suunnittelusta sekä tutkimus-, projekti- ja kehitystehtävistä.

Ennen KL-Lämmölle siirtymistä Jani on toiminut mm. vedenkäsittelyn ja voimalaitoskemian asiantuntijana Teollisuuden Vesi Oy:ssa. Kokemusta on kertynyt myös voimalaitoskemian-, kemikaaliturvallisuuden- ja ympäristöasiantuntijan työtehtävistä, joiden parissa Jani työskenteli Suomenojan voimalaitoksella kahdeksan vuoden ajan. Tämän lisäksi Jani on toiminut mm. asiantuntijakonsulttina Vesi-Ihminen-toiminimellään.

Janin koulutustausta (FM ja Kemian insinööri) tukee hänen vahvaa työkokemustaan alalta. Tämä laaja osaaminen ja tietotaito erityisesti ympäristöasioiden parista tulee antamaan KL-Lämmölle mahdollisuuden tarjota asiakaskunnalleen entistäkin laajempia palvelukokonaisuuksia erilaisissa energiatalouteen liittyvissä kehitystarpeissa.

Sijoituspaikkana Jani Vuorisella toimii Espoon konttorimme.

Jani Vuorisen LinkedIn 


11.10.2019

Tervetuloa KL-Lämmön uudistetuille nettisivuille!

Olemme uudistaneet nettisivumme! 

Tavoitteenamme oli tuoda palvelu- ja tuoteratkaisumme entistä laajemmin ja selkeämmin esille, helpottaa navigointia sisältörakenteissa sekä sujuvoittaa mobiilikäyttöä. Selkeämmän kokonaisuuden lisäksi verkkosivujen visuaalinen puoli tuotiin nykyaikaan.

Kattavampien palveluratkaisujen lisäksi sivuille on tuotu näppärä toiminto, jolla voi pyytää valituista tuotteista suoraan tarjouksen tai tiedustella lisätietoja. Uusilla sivuilla pääsee myös kurkkaamaan kulissien taakse etusivulle olevan someseinän kautta.

Uudistuksen toteuttajana toimi digitaalinen mainostoimisto Tremedia.

Otamme mielellämme vastaan palautetta uusista sivuistamme. Palautetta ja ideoita voi lähettää meille tämän lomakkeen kautta.


12.6.2019

Tavataan Alihankinta- ja AquaTech-messuilla!

KL-Lämpö osallistuu Alihankinta-messuille 24.-26.9.2019 Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. Löydät meidät Pirkkalan kunnan yhteisosastolta C 924.

Tervetuloa kuulemaan, millaisia vedenkäsittelyratkaisuja KL-Lämpö tarjoaa teollisuuden ja teollisuuskiinteistöjen lämmönsiirtojärjestelmien ja prosessien energiatehokkuuden parantamiseen.

Tutustu tarkemmin messuihin ja osastoomme tästä: https://amt.fi/fi/publication/62/companies/331796/kl-lampo-oy


15.5.2019

Energytech luottaa KL-Lämpöön höyryntuotantoon liittyvissä vedenkäsittelypalveluissa

Energytech Turku Oy:n asiakaskokemusta koskeva video ja artikkeli on nyt julkaistu sivustollamme.

Katso video ja lue koko juttu ›

Energytech Turku Oy on hankkinut KL-Lämmöltä höyryntuotantoon liittyviä vedenkäsittelypalveluita vuodesta 2016 lähtien. Merkittäviä tekijöitä yhteistyökumppanin valinnassa ovat olleet varmuus tuotteiden ja palveluiden saatavuudesta sekä paikallisuus.

- Jos me jotakin palvelua haluamme, niin saamme sitä, toteaa Energytechin käytönvalvoja Kristian Katajamäki.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!


Jaa: