EtusivuAjankohtaistaUutiset

Uutiset

10.6.2021

Tutustu Kemlan-kiinteistöpalveluiden uudistettuun sivustoon!

Kemlan-palveluiden nettisivut on uudistettu!

Uusi sivusto (www.kemlan.fi) esittelee taloyhtiöille tarjoamamme palvelut kattavasti, ja selaaminen onnistuu sujuvasti myös mobiilissa.

Kemlan on KL-Lämmön LVI-asiantuntijapalveluita tuottava osasto, joka keskittyy taloyhtiöiden lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien kunnossapitoon. Kattaviin palveluihimme kuuluvat erilaiset nestejärjestelmien kartoitukset, puhdistukset, mittaus- ja säätöpalvelut sekä asennuspalvelut.

Kemlan-palveluilla tehostat kiinteistön energiankäyttöä ja ratkaiset taloyhtiön lämmitys- ja jäähdytyshuolet kerralla!

Lue lisää osoitteesta kemlan.fi.


1.6.2021

Uutta tutkimustietoa vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän huollon vaikutuksesta energiatehokkuuteen

LVI-talotekniikan insinööri Miko-Oskari Markkula on tehnyt opinnäytetyön aiheesta "Vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän huollon vaikutus energiatehokkuuteen" (Impact of Maintenance on Energy Efficiency in a Water Central Heating System).

Markkulan tutkimustulosten mukaan vesikiertoisen lämmistysjärjestelmän huollolla on mahdollista saavuttaa merkittäviä energiansäästöjä, pidentää järjestelmän käyttöikää sekä ennaltaehkäistä sen rikkoutumista. Tämä tuotaa rahallista hyötyä sekä kiinteistön omistajalle että asukkaille.


30.3.2021

Organisaatiomme pk-seudulla kasvaa ja kehittyy

Uusi aluepäällikkö Jari Kankaanranta on aloittanut Espoon toimipisteessämme. Jari palvelee pääkaupunkiseudun kiinteistö- ja teollisuuspuolen asiakkaitamme rautaisella ammattitaidolla.

Jarilla on taustallaan yli 30 vuoden kokemus teknisen alan B2B-kaupasta: mm. höyry- ja lämmityskattilalaitosten, lämpöpumppujen ja jäähdytyslaitteiden sekä ilmastoinnin jäähdytysjärjestelmien myynnistä urakoitsijoille, suunnittelijoille ja kiinteistöjen omistajille. Koulutukseltaan Jari on koneenrakennusinsinööri.

Maaliskuussa Espoon huolto-organisaatiomme vahvistui myös uudella huoltoasentajalla, Sami Alavalla.

 

Ota yhteyttä >

 


Jaa: