EtusivuAjankohtaistaUutiset

Uutiset

30.8.2023

KL-Lämpö Alihankintamessuilla 26.-28.9.2023

Alihankinta-messut kokoaa jälleen syyskuussa alihankintateollisuuden ykkösasiantuntijat Tampereelle.

Myös 30 vuottaan juhliva KL-Lämpö osallistuu Alihankinta-messuille Pirkkalan kunnan yhteisosastolla A 738.

Tervetuloa osastolle keskustelemaan energiatehokkuutta parantavista vedenkäsittelyn ja lämmönsiirrinhuollon palveluistamme.

 

Lue messutiedote>>

 

Varaa tapaaminen >>


21.6.2023

ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmän uudelleenarviointi

KL-Lämpö Oy:n ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmän uudelleenarviointi järjestettiin maaliskuussa 2023 kaksipäiväisenä.

Ulkoisen auditoinnin päätavoitteena oli arvioida, onko KL-Lämpö Oy:n laadunhallintajärjestelmä säilynyt ISO 9001 -standardin mukaisena. Lisäksi arvioitiin, että kuinka tehokkaasti laadunhallintajärjestelmä auttaa KL-Lämpöä saavuttamaan määritetyt tavoitteet ja täyttämään soveltuvien lakien, asetuksien ja sopimuksien asettamat vaatimukset.

Ensimmäisenä päivänä käsiteltiin johtamista, henkilöstöhallintoa sekä tuotantoon, varastoon ja laboratorioon liittyviä toimintoja. Toisena päivänä käsiteltiin laadunhallintajärjestelmän ja liiketoimintaprosessien integroimista, myyntiä, markkinointia ja hankintaa.

Arviointipäivien aikana saimme monia ideoita toimintamme kehittämiseen, ja kehityskohteita on lähdetty edistämään aktiivisesti osastojen kanssa.

Uusi sertifikaatti myönnettiin 9.5.2023 DNV - Business Assurance:n toimesta.

KL-Lämpö Oy:llä on ollut ISO 9001 -sertifikaatti jo vuodesta 2014 alkaen.


18.10.2022

KL-Lämpö Oy:stä Hydac Service Partner

Yritykset Hydac Oy ja KL-Lämpö Oy ovat 1.10.2022 sopineet yhteistyöstä, jonka myötä KL-Lämpö Oy:stä tulee Hydac Service Partner liittyen HYDAC-ryhmän tuotetehtaiden tarjoamaan ja valmistamaan lämmönsiirtotekniikkaan.

HYDAC-ryhmän jäsenenä Hydac Oy tarjoaa hydrauliikan, voitelun, elektroniikan, lämmönsiirron ja prosessitekniikan asiantuntemusta suomalaiselle koneenrakennusteollisuudelle ja loppukäyttäjille lähes 40 vuoden paikallisella kokemuksella.