EtusivuAjankohtaistaUutiset

Uutiset

13.12.2019

Joulutervehdys


21.11.2019

KL-Lämpö kiittää syksyn 2019 messuvieraita mukavista messuista!

Tänä syksynä KL-Lämpö oli mukana Alihankintamessuilla, jotka järjestettiin 24.-26.9. Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. Messuosastollamme asiantuntijamme esittelivät KL-Lämmön tarjoamia ratkaisuja teollisuuden, voimalaitosten sekä kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseksi.

Tämän lisäksi osallistuimme Amsterdamissa 5.-8.11. pidetyille Aquatech - messuille. Aquatech Amsterdam on maailman johtava vedenkäsittelyalan messutapahtuma, joka järjestetään osana Amsterdam International Water Week - konferenssia. Tapahtumaan saapui messu- ja konferenssivieraita eri puolilta maailmaa.

Suuri kiitos kaikille messuosastoillamme käyneille! Ensi vuonna tavataan taas uusien messujen parissa. Silloin olemme mukana mm. Pohjoinen teollisuus - messuilla sekä Energiamessuilla, näemmehän siis siellä!


16.10.2019

Jani Vuorinen vahvistaa KL-Lämmön asiantuntijuutta

1.10.2019 alkaen KL-Lämmön vesi- ja ympäristöasiantuntijana on aloittanut FM Jani Vuorinen.

Janilla on huomattava työkokemus suomalaisesta teollisuudesta erilaisten vedenkäsittely-, voimalaitoskemia- sekä ympäristöasioiden konsultoinnista, koulutuksesta, suunnittelusta sekä tutkimus-, projekti- ja kehitystehtävistä.

Ennen KL-Lämmölle siirtymistä Jani on toiminut mm. vedenkäsittelyn ja voimalaitoskemian asiantuntijana Teollisuuden Vesi Oy:ssa. Kokemusta on kertynyt myös voimalaitoskemian-, kemikaaliturvallisuuden- ja ympäristöasiantuntijan työtehtävistä, joiden parissa Jani työskenteli Suomenojan voimalaitoksella kahdeksan vuoden ajan. Tämän lisäksi Jani on toiminut mm. asiantuntijakonsulttina Vesi-Ihminen-toiminimellään.

Janin koulutustausta (FM ja Kemian insinööri) tukee hänen vahvaa työkokemustaan alalta. Tämä laaja osaaminen ja tietotaito erityisesti ympäristöasioiden parista tulee antamaan KL-Lämmölle mahdollisuuden tarjota asiakaskunnalleen entistäkin laajempia palvelukokonaisuuksia erilaisissa energiatalouteen liittyvissä kehitystarpeissa.

Sijoituspaikkana Jani Vuorisella toimii Espoon konttorimme.

Jani Vuorisen LinkedIn 


11.10.2019

Tervetuloa KL-Lämmön uudistetuille nettisivuille!

Olemme uudistaneet nettisivumme! 

Tavoitteenamme oli tuoda palvelu- ja tuoteratkaisumme entistä laajemmin ja selkeämmin esille, helpottaa navigointia sisältörakenteissa sekä sujuvoittaa mobiilikäyttöä. Selkeämmän kokonaisuuden lisäksi verkkosivujen visuaalinen puoli tuotiin nykyaikaan.

Kattavampien palveluratkaisujen lisäksi sivuille on tuotu näppärä toiminto, jolla voi pyytää valituista tuotteista suoraan tarjouksen tai tiedustella lisätietoja. Uusilla sivuilla pääsee myös kurkkaamaan kulissien taakse etusivulle olevan someseinän kautta.

Uudistuksen toteuttajana toimi digitaalinen mainostoimisto Tremedia.

Otamme mielellämme vastaan palautetta uusista sivuistamme. Palautetta ja ideoita voi lähettää meille tämän lomakkeen kautta.


Jaa: