EtusivuAjankohtaistaUutiset

Uutiset

5.10.2021

Katso uusi video lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien puhdistuksesta ja suojauksesta

Olemme julkaisseet uuden videon nestekiertoisten verkostojen puhdistuspalveluistamme.

Puhdistus ja korroosiosuojaus parantavat lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien energiatehokkuutta, taloudellisuutta ja toimintavarmuutta.

Katso video tästä:


16.9.2021

KL-Lämpö Oy:n palveluille on myönnetty Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt yrityksellemme Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Tunnus on myönnetty nestekiertoisten järjestelmien ylläpito-, huolto- ja seurantapalveluillemme.

Olemme ylpeitä kotimaisesta osaamisestamme. Avainlippu-merkin avulla haluamme osaltamme olla mukana tekemässä näkyväksi suomalaisen työn laatua ja vastuullisuutta. Koemme, että kotimaisen palvelun hankinta on yhteiskunnallista vaikuttamista ja vastuullinen arvovalinta, joka edistää suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia. Tämä kuuluu oleellisesti yhtiömme arvoihin.

Suomalaisen Työn Liiton jäsenenä olemme sitoutuneet vastuullisen työn periaatteisiin, joita ovat työpaikkojen luominen, tuotannon ja hankintojen vastuullisuus sekä työntekijöiden osaamisesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen.

Kiitos, kun valitset meidät ja tuet kotimaista työtä ja osaamista!

Lue koko tiedote tästä.

 

Lisätietoa Avainlippu-merkistä ja Suomalaisen työn liitosta:

avainlippu.fi
sinivalkoinenvalinta.fi
suomalainentyo.fi


25.8.2021

Varaa tapaaminen ajanvarauskalenterimme avulla!

Nyt voit varata tapaamisen myyntiedustajamme kanssa nettisivuillamme olevan ajanvarauslomakkeen kautta.

Ehdota haluamaasi päivää ja kellonaikaa lomakkeella, niin vahvistamme tapaamisajan sinulle mahdollisimman pian. Voimme järjestää tapaamisen toiveidesi mukaan joko kasvokkain tai etänä.

Löydät lomakkeen tästä osoitteesta: https://www.kl-lampo.com/lomake/yhteydenotto/yleiset-yhteystiedot/varaa-tapaaminen/161.

Myyntiedustajiemme suorat yhteystiedot löydät alueittain täältä.

Tapaamisiin!


10.6.2021

Tutustu Kemlan-kiinteistöpalveluiden uudistettuun sivustoon!

Kemlan-palveluiden nettisivut on uudistettu!

Uusi sivusto (www.kemlan.fi) esittelee taloyhtiöille tarjoamamme palvelut kattavasti, ja selaaminen onnistuu sujuvasti myös mobiilissa.

Kemlan on KL-Lämmön LVI-asiantuntijapalveluita tuottava osasto, joka keskittyy taloyhtiöiden lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien kunnossapitoon. Kattaviin palveluihimme kuuluvat erilaiset nestejärjestelmien kartoitukset, puhdistukset, mittaus- ja säätöpalvelut sekä asennuspalvelut.

Kemlan-palveluilla tehostat kiinteistön energiankäyttöä ja ratkaiset taloyhtiön lämmitys- ja jäähdytyshuolet kerralla!

Lue lisää osoitteesta kemlan.fi.


Jaa: