EtusivuAjankohtaistaUutiset

Uutiset

16.2.2024

UUTUUSTUOTE: Patruunasuodatin parantaa vesi- ja glykolijärjestelmien toimintavarmuutta

Patruunasuodattimet ovat uusin lisäys KL-Lämmön suodatinvalikoimaan.

CF- ja CF-M-patruunasuodattimet suodattavat tehokkaasti kiintoaineita, jotka häiritsevät vesi- ja glykolijärjestelmien toimintaa.

Monipuolisten kokovaihtoehtojen ansiosta suodattimet sopivat erilaisiin käyttökohteisiin. Suodattimesta on saatavilla myös magneetillinen versio.


5.2.2024

ARE Oy suosittelee KL-Lämmön palveluita yli 20 vuoden yhteistyön perusteella

- Voin suositella KL-Lämmön palveluita myös muille. KL-Lämpö on hoitanut sovitut asiat ajallaan sovitussa laajuudessa. Henkilökunta on ammattitaitoista, ja tiedonkulku töiden etenemisestä on kiitettävällä tasolla, kehuu ARE Oy:n projektipäällikkö Petri Kovamäki yhteistyötä.
- Voin suositella KL-Lämmön palveluita myös muille. KL-Lämpö on hoitanut sovitut asiat ajallaan sovitussa laajuudessa. Henkilökunta on ammattitaitoista, ja tiedonkulku töiden etenemisestä on kiitettävällä tasolla, kehuu ARE Oy:n projektipäällikkö Petri Kovamäki yhteistyötä.

Suomen suurin talotekniikkaurakoitsija ARE Oy ja KL-Lämpö Oy ovat tehneet yhteistyötä kiinteistötekniikan lämmönsiirtojärjestelmien parissa jo yli 20 vuotta. KL-Lämpö toteuttaa AREn kohteisiin esimerkiksi verkostojen puhdistuksia, suojauksia ja liuostäyttöjä.

AREn Petri Kovamäki kertoo olevansa tyytyväinen KL-Lämmön ammattitaitoon, yhteistyön sujuvuuteen ja nopeaan tiedonkulkuun.

Lue koko juttu ›


31.1.2024

KL-Lämmön asiakastutkimus käynnistyy

Asiakkaillemme lähetetään kutsuja asiakastutkimukseen keskiviikosta 31.1.2024 alkaen. Asiakkaita pyydetään vastaamaan tutkimukseen sähköisen lomakkeen kautta tai puhelimitse. Tutkimuksen toteuttaa Pajakon Oy. Vastaukset käsitellään anonyymisti ja luottamuksellisesti.

Asiakkaidemme mielipide on meille tärkeä, ja siksi jokainen vastaus on meille arvokas. Tutkimuksen avulla kehitämme toimintaamme ja palveluitamme.

Tutkimukseen voi osallistua myös seuraavan linkin kautta:

Osallistu tutkimukseen

Vastaajien kesken arvotaan 4 kpl 50 euron S-ryhmän lahjakorttia.

 

Kiitos osallistujille jo etukäteen!


23.10.2023

Viafin Service ylläpitää kaasujärjestelmien toimintavarmuutta KL-Lämmön räätälöityjen palveluiden avulla

Olemme julkaisseet Viafin Service Oyj:n asiakastarinan sivustollamme.

KL-Lämpö on tehnyt yhteistyötä Viafin Servicen kaasuliiketoiminnasta vastaavan Viafin GAS Oy:n kanssa vuodesta 2019. Tarkasti räätälöity palvelukokonaisuus liittyy kaasuasemien lämmityspiirien ennakoivaan kunnossapitoon. Viafin GAS Oy:n tekninen asiantuntija Timo Nurhonen kiittelee KL-Lämmön aktiivista palveluasennetta ja saumatonta yhteistyötä huoltovarmuuden nakökulmasta kriittisten kohteiden huollossa.

Lue koko juttu täältä ›


Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!