EtusivuAjankohtaistaUutiset

Uutiset - Arkisto

8.12.2021

KL-Lämmöltä jälleen joululahjoitus Itämeren suojelutyöhön


16.11.2021

Vesi- ja glykolianalyysit puoleen hintaan Osta työtä Suomeen -päivän kunniaksi!

KL-Lämpö on mukana valtakunnallisessa Osta työtä Suomeen -päivässä, jota vietetään 3.12.2021.
Tämän kunniaksi tarjoamme 30.11.-7.12.2021 tehdyt analyysitilaukset puoleen hintaan!

Tarjous koskee vesi- ja glykolianalyyseja (maks. 10 kpl/asiakas). Kysy lisätietoa myyntiedustajiltamme!
Oman alueesi myyntiedustajan yhteystiedot löydät täältä.

Miksi Osta työtä Suomeen -päivää vietetään?

Valtakunnallisena Osta työtä Suomeen -päivänä ostetaan pelkästään suomalaisia palveluita ja tuotteita. Tarkoituksena on saada suomalaiset kiinnittämään huomiota kulutusvalintoihinsa sekä kannustaa suosimaan kotimaisia tuotteita ja palveluita. Ostamalla suomalaisia tuotteita ja palveluita luodaan Suomeen uusia työpaikkoja.

Suomalaisen työn liitto on myöntänyt KL-Lämmön palveluille Avainlippu-merkin tunnustuksena Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä palvelusta.

Liiton jäsenenä olemme ilolla mukana viettämässä Osta työtä Suomeen -päivää ja haastamme muutkin mukaan kampanjaan!


5.10.2021

Katso uusi video lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien puhdistuksesta ja suojauksesta

Olemme julkaisseet uuden videon nestekiertoisten verkostojen puhdistuspalveluistamme.

Puhdistus ja korroosiosuojaus parantavat lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien energiatehokkuutta, taloudellisuutta ja toimintavarmuutta.

Katso video tästä:


16.9.2021

KL-Lämpö Oy:n palveluille on myönnetty Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt yrityksellemme Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Tunnus on myönnetty nestekiertoisten järjestelmien ylläpito-, huolto- ja seurantapalveluillemme.

Olemme ylpeitä kotimaisesta osaamisestamme. Avainlippu-merkin avulla haluamme osaltamme olla mukana tekemässä näkyväksi suomalaisen työn laatua ja vastuullisuutta. Koemme, että kotimaisen palvelun hankinta on yhteiskunnallista vaikuttamista ja vastuullinen arvovalinta, joka edistää suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia. Tämä kuuluu oleellisesti yhtiömme arvoihin.

Suomalaisen Työn Liiton jäsenenä olemme sitoutuneet vastuullisen työn periaatteisiin, joita ovat työpaikkojen luominen, tuotannon ja hankintojen vastuullisuus sekä työntekijöiden osaamisesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen.

Kiitos, kun valitset meidät ja tuet kotimaista työtä ja osaamista!

Lue koko tiedote tästä.

 

Lisätietoa Avainlippu-merkistä ja Suomalaisen työn liitosta:

avainlippu.fi
sinivalkoinenvalinta.fi
suomalainentyo.fi


2.9.2021

Huolto-organisaatiomme jatkaa kasvuaan

KL-Lämmön organisaatio on saanut jälleen uuden vahvistuksen, kun Sami Saario aloitti heinäkuussa KL-Lämmön Pirkkalan toimipisteessä huolto-asentajana.

Toivotamme Samin tervetulleeksi mukaan tiimiimme!

Asennus- ja huolto-organisaatiomme yhteystiedot löydät täältä.


25.8.2021

Varaa tapaaminen ajanvarauskalenterimme avulla!

Nyt voit varata tapaamisen myyntiedustajamme kanssa nettisivuillamme olevan ajanvarauslomakkeen kautta.

Ehdota haluamaasi päivää ja kellonaikaa lomakkeella, niin vahvistamme tapaamisajan sinulle mahdollisimman pian. Voimme järjestää tapaamisen toiveidesi mukaan joko kasvokkain tai etänä.

Löydät lomakkeen tästä osoitteesta: https://www.kl-lampo.com/lomake/yhteydenotto/yleiset-yhteystiedot/varaa-tapaaminen/161.

Myyntiedustajiemme suorat yhteystiedot löydät alueittain täältä.

Tapaamisiin!


10.6.2021

Tutustu Kemlan-kiinteistöpalveluiden uudistettuun sivustoon!

Kemlan-palveluiden nettisivut on uudistettu!

Uusi sivusto (www.kemlan.fi) esittelee taloyhtiöille tarjoamamme palvelut kattavasti, ja selaaminen onnistuu sujuvasti myös mobiilissa.

Kemlan on KL-Lämmön LVI-asiantuntijapalveluita tuottava osasto, joka keskittyy taloyhtiöiden lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien kunnossapitoon. Kattaviin palveluihimme kuuluvat erilaiset nestejärjestelmien kartoitukset, puhdistukset, mittaus- ja säätöpalvelut sekä asennuspalvelut.

Kemlan-palveluilla tehostat kiinteistön energiankäyttöä ja ratkaiset taloyhtiön lämmitys- ja jäähdytyshuolet kerralla!

Lue lisää osoitteesta kemlan.fi.


1.6.2021

Uutta tutkimustietoa vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän huollon vaikutuksesta energiatehokkuuteen

LVI-talotekniikan insinööri Miko-Oskari Markkula on tehnyt opinnäytetyön aiheesta "Vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän huollon vaikutus energiatehokkuuteen" (Impact of Maintenance on Energy Efficiency in a Water Central Heating System).

Markkulan tutkimustulosten mukaan vesikiertoisen lämmistysjärjestelmän huollolla on mahdollista saavuttaa merkittäviä energiansäästöjä, pidentää järjestelmän käyttöikää sekä ennaltaehkäistä sen rikkoutumista. Tämä tuotaa rahallista hyötyä sekä kiinteistön omistajalle että asukkaille.


30.3.2021

Organisaatiomme pk-seudulla kasvaa ja kehittyy

Uusi aluepäällikkö Jari Kankaanranta on aloittanut Espoon toimipisteessämme. Jari palvelee pääkaupunkiseudun kiinteistö- ja teollisuuspuolen asiakkaitamme rautaisella ammattitaidolla.

Jarilla on taustallaan yli 30 vuoden kokemus teknisen alan B2B-kaupasta: mm. höyry- ja lämmityskattilalaitosten, lämpöpumppujen ja jäähdytyslaitteiden sekä ilmastoinnin jäähdytysjärjestelmien myynnistä urakoitsijoille, suunnittelijoille ja kiinteistöjen omistajille. Koulutukseltaan Jari on koneenrakennusinsinööri.

Maaliskuussa Espoon huolto-organisaatiomme vahvistui myös uudella huoltoasentajalla, Sami Alavalla.

 

Ota yhteyttä >