EtusivuAjankohtaistaUutiset

Uutiset - Arkisto

21.11.2019

KL-Lämpö kiittää syksyn 2019 messuvieraita mukavista messuista!

Tänä syksynä KL-Lämpö oli mukana Alihankintamessuilla, jotka järjestettiin 24.-26.9. Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. Messuosastollamme asiantuntijamme esittelivät KL-Lämmön tarjoamia ratkaisuja teollisuuden, voimalaitosten sekä kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseksi.

Tämän lisäksi osallistuimme Amsterdamissa 5.-8.11. pidetyille Aquatech - messuille. Aquatech Amsterdam on maailman johtava vedenkäsittelyalan messutapahtuma, joka järjestetään osana Amsterdam International Water Week - konferenssia. Tapahtumaan saapui messu- ja konferenssivieraita eri puolilta maailmaa.

Suuri kiitos kaikille messuosastoillamme käyneille! Ensi vuonna tavataan taas uusien messujen parissa. Silloin olemme mukana mm. Pohjoinen teollisuus - messuilla sekä Energiamessuilla, näemmehän siis siellä!


11.10.2019

Tervetuloa KL-Lämmön uudistetuille nettisivuille!

Olemme uudistaneet nettisivumme! 

Tavoitteenamme oli tuoda palvelu- ja tuoteratkaisumme entistä laajemmin ja selkeämmin esille, helpottaa navigointia sisältörakenteissa sekä sujuvoittaa mobiilikäyttöä. Selkeämmän kokonaisuuden lisäksi verkkosivujen visuaalinen puoli tuotiin nykyaikaan.

Kattavampien palveluratkaisujen lisäksi sivuille on tuotu näppärä toiminto, jolla voi pyytää valituista tuotteista suoraan tarjouksen tai tiedustella lisätietoja. Uusilla sivuilla pääsee myös kurkkaamaan kulissien taakse etusivulle olevan someseinän kautta.

Uudistuksen toteuttajana toimi digitaalinen mainostoimisto Tremedia.

Otamme mielellämme vastaan palautetta uusista sivuistamme. Palautetta ja ideoita voi lähettää meille tämän lomakkeen kautta.


12.6.2019

Tavataan Alihankinta- ja AquaTech-messuilla!

KL-Lämpö osallistuu Alihankinta-messuille 24.-26.9.2019 Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. Löydät meidät Pirkkalan kunnan yhteisosastolta C 924.

Tervetuloa kuulemaan, millaisia vedenkäsittelyratkaisuja KL-Lämpö tarjoaa teollisuuden ja teollisuuskiinteistöjen lämmönsiirtojärjestelmien ja prosessien energiatehokkuuden parantamiseen.

Tutustu tarkemmin messuihin ja osastoomme tästä: https://amt.fi/fi/publication/62/companies/331796/kl-lampo-oy


15.5.2019

Energytech luottaa KL-Lämpöön höyryntuotantoon liittyvissä vedenkäsittelypalveluissa

Energytech Turku Oy:n asiakaskokemusta koskeva video ja artikkeli on nyt julkaistu sivustollamme.

Katso video ja lue koko juttu ›

Energytech Turku Oy on hankkinut KL-Lämmöltä höyryntuotantoon liittyviä vedenkäsittelypalveluita vuodesta 2016 lähtien. Merkittäviä tekijöitä yhteistyökumppanin valinnassa ovat olleet varmuus tuotteiden ja palveluiden saatavuudesta sekä paikallisuus.

- Jos me jotakin palvelua haluamme, niin saamme sitä, toteaa Energytechin käytönvalvoja Kristian Katajamäki.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!


1.2.2019

KL-Lämmön asiantuntija luennoi vesikemiasta ProEnercon höyrykattilakoulutuksessa

KL-Lämpö Oy:n tuoteryhmäpäällikkö ja tekninen asiantuntija Pekka Ojala luennoi ProEnerco Oy:n koulutuksessa 18.-19.2.2019 Lappeenrannassa. Koulutuspäivien teemana on kattilalaitoksen painerungon kunnonvalvonta.

Pekka Ojala pitää tiistaina 19.2.2019 luennon aiheesta Huonon vesikemian aiheuttamat vauriot ja niiden välttäminen.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
ProEnerco Oy: http://www.energiakouluttaja.fi/hoyrykattilakoulutukset/

Asiantuntijamme:
Pekka Ojala
Tuoteryhmäpäällikkö, DI

Lue Pekan blogikirjoitus voimalaitosten höyrykattiloiden korroosion- ja kerrostumienestostaVoimalaitospalvelut: Höyrykattilan korroosio ja kerrostumat. Miten hallita järjestelmän pH ja johtokyky?


17.1.2019

Huolettomuutta ja energiatehokkuutta verkostojen puhdistuksella

KL-Lämpö toteuttaa ammattitaidolla kaikentyyppisten nestekiertoisten verkostojen puhdistukset ja suojaukset.

Puhdistuksella ja korroosiosuojauksella turvataan verkostojen toiminta ja maksimoidaan energiatehokkuus. Näin varmistetaan, että lämmönsiirtokyky on hyvä pakkasellakin ja kustannukset pysyvät kurissa.

Tutustu uusiin esitteisiimme:

Lataa esite: Uusien nestekiertoisten verkostojen käyttöönottopuhdistukset ›

Lataa esite: Nestekiertoisten verkostojen saneerauspuhdistukset ›

Kysyttävää?

Ota yhteyttä alueesi asiantuntijaan! ›