EtusivuKL-LämpöToimintaperiaatteemme

Toimintamme lähtökohtana on tuottaa asiakkaiden tarpeita vastaavat tuote- ja palveluratkaisut yksilöllisesti, vastuullisesti sekä kustannustehokkaasti. Meille on kunnia-asia ymmärtää asiakkaan tarpeet kokonaisvaltaisesti ja etsiä kuhunkin käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvat ratkaisut. ISO 9001 -sertifioidun laadunhallintajärjestelmämme lähtökohta on jatkuvan parantamisen periaate, joka liittyy kaikkeen tekemiseemme.

Olemme sitoutuneet Responsible Care – Vastuu Huomisesta -ohjelmaan, joka on kemianteollisuuden kansainvälinen ympäristö-, terveys- ja turvallisuustyön toimintamalli.

Luotettavaa toimintavarmuutta ja säästöä

Vedenkäsittely kuuluu lämmönsiirtojärjestelmien ennakoivaan kunnossapitoon. Sen avulla on mahdollista vähentää laitteiden huoltotarvetta ja tuotantoseisokkeja. Näin uusinvestointien tarve siirtyy kauemmas tulevaisuuteen ja säästöjä kertyy.

Lämmönsiirtojärjestelmien optimaalinen toiminta edellyttää puhtaita lämmönsiirtopintoja.  Vedenkäsittelypalveluidemme avulla voidaan hallita erilaisten lämmönsiirtojärjestelmien korroosiotasoa sekä ehkäistä epäpuhtauksien saostumista ja kerrostumista lämmönsiirtopinnoille. Vedenkäsittelyn avulla voidaan myös tuottaa mahdollisimman hyvää vettä eri käyttötarkoituksiin.

Missiomme

Missiomme on auttaa asiakkaitamme, jotta he voisivat toimia energiatehokkaammin ja ympäristöystävällisemmin, paremmalla käyttövarmuudella ja pienemmillä kustannuksilla.

Arvomme

Arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus, kestävä kehitys ja työhyvinvointi. Panostamme henkilökuntamme asiantuntemukseen, työviihtyvyyteen ja pitkäkestoisiin työsuhteisiin.

Visiomme

Ydinliiketoiminnassamme haluamme kuulua alamme suurimpiin toimijoihin kotimaassa.  Haluamme kuitenkin luoda asiakassuhteita myös maailmanlaajuisesti.

Laatumme

Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti. Kehitämme jatkuvasti vedenkäsittelypalveluitamme asiakkaiden tarpeiden pohjalta sekä yhteistyössä heidän kanssaan. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme pitkäaikainen ja luotettava yhteistyökumppani.

Missiomme, visiomme ja arvomme edellyttävät, että prosessilähtöinen toimintatapamme on korkealaatuista. Yrityksemme toimintaa johdetaan määritellyn laatupolitiikan pohjalta. Toiminnan laatua ja laadun jatkuvaa parantamista arvioidaan säännöllisesti tapahtuvilla laatujärjestelmän auditoinneilla.

Laatu on koko työyhteisömme yhteinen asia. Laatupolitiikkamme edellyttää, että myös kaikki yhteistyökumppanimme toimivat vastuullisesti ja luotettavasti.

Sertifioitu laadunhallintajärjestelmämme

Laaduhallintajärjestelmämme on ISO 9001 - sertifioitu ja noudatamme standardin vaatimuksia. Laadun jatkuva parantaminen sekä kaikkien prosessiemme kehittäminen ovat liiketoimintamme perusta. Huomioimme toiminnassamme asiakkaiden tarpeet ja vaatimukset yksilöllisesti.

ISO 9001 -sertifikaatti 

Jaa: