EtusivuKL-LämpöToimintaperiaatteemme

Toimintamme lähtökohtana on tuottaa asiakkaiden tarpeita vastaavat tuote- ja palveluratkaisut yksilöllisesti, vastuullisesti sekä kustannustehokkaasti. Meille on kunnia-asia ymmärtää asiakkaan tarpeet kokonaisvaltaisesti ja etsiä kuhunkin käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvat ratkaisut. ISO 9001 -sertifioidun laadunhallintajärjestelmämme lähtökohta on jatkuvan parantamisen periaate, joka liittyy kaikkeen tekemiseemme.

Luotettavaa toimintavarmuutta ja säästöä

Vedenkäsittely kuuluu lämmönsiirtojärjestelmien ennakoivaan kunnossapitoon. Sen avulla on mahdollista vähentää laitteiden huoltotarvetta ja tuotantoseisokkeja. Näin uusinvestointien tarve siirtyy kauemmas tulevaisuuteen ja säästöjä kertyy.

Lämmönsiirtojärjestelmien optimaalinen toiminta edellyttää puhtaita lämmönsiirtopintoja.  Vedenkäsittelypalveluidemme avulla voidaan hallita erilaisten lämmönsiirtojärjestelmien korroosiotasoa sekä ehkäistä epäpuhtauksien saostumista ja kerrostumista lämmönsiirtopinnoille. Vedenkäsittelyn avulla voidaan myös tuottaa mahdollisimman hyvää vettä eri käyttötarkoituksiin.

Missiomme

Missiomme on auttaa asiakkaitamme, jotta he voisivat toimia energiatehokkaammin ja ympäristöystävällisemmin, paremmalla käyttövarmuudella ja pienemmillä kustannuksilla.

Arvomme

Arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus, vastuullisuus, kestävä kehitys ja työhyvinvointi.

Näistä arvoista vastuullisuus on merkitykseltään ja ulottuvuuksiltaan kaikkein laajin, ja se on sidoksissa kaikkiin muihin arvoihimme. Lue Vastuullisuus-osiosta, miten huomioimme vastuullisuuden eri osa-alueet toiminnassamme.

Lue lisää vastuullisuudestamme ›

Visiomme

Ydinliiketoiminnassamme haluamme kuulua alamme suurimpiin toimijoihin kotimaassa.  Haluamme kuitenkin luoda asiakassuhteita myös maailmanlaajuisesti.

Toimintapolitiikkamme

Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti. Kehitämme jatkuvasti vedenkäsittelypalveluitamme asiakkaiden tarpeiden pohjalta sekä yhteistyössä heidän kanssaan. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme pitkäaikainen ja luotettava yhteistyökumppani.

Missiomme, visiomme ja arvomme edellyttävät, että prosessilähtöinen toimintatapamme on korkealaatuista. Yrityksemme toimintaa johdetaan määritellyn toimintapolitiikan pohjalta.

Toimintapolitiikkamme edellyttää, että myös kaikki yhteistyökumppanimme toimivat vastuullisesti ja luotettavasti.

KL-Lämmön toimintapolitiikka ›

Sertifioitu laadunhallintajärjestelmämme

Laadunhallintajärjestelmämme on ISO 9001 -sertifioitu, ja noudatamme standardin vaatimuksia. Laadun jatkuva parantaminen sekä kaikkien prosessiemme kehittäminen ovat liiketoimintamme perusta.  

Laatu on koko työyhteisömme yhteinen asia. Huomioimme toiminnassamme asiakkaiden tarpeet ja vaatimukset yksilöllisesti.

Toiminnan laatua ja laadun jatkuvaa parantamista arvioidaan säännöllisesti tapahtuvilla laatujärjestelmän auditoinneilla.

ISO 9001 -sertifikaatti ›