EtusivuTuoteratkaisutVedenkäsittelylaitteetKäänteisosmoosilaitteet

Käänteisosmoosilaitteet

Käänteisosmoosilaitteisto on tarkoitettu suolanpoistoon nestemäisistä liuoksista. Sillä voidaan suodattaa vedestä suuria määriä erilaisia haitta-aineita kuten kovuustekijöitä, suoloja, viruksia, bakteereja ja muita aineita. Nykyisillä käänteisosmoosilaitteilla saadaan lähes sataprosenttisesti suolaton liuos.

Monien laitteiden ja tuotantoprosessien toiminta edellyttää veden puhtautta ja alhaista johtokykyä. Raakavesi on käsiteltävä esimerkiksi käänteisosmoosin avulla, jotta se olisi riittävän puhdasta eri käyttötarkoituksiin. Käänteisosmoosilaitteissamme on sopivia kokovaihtoehtoja eri prosesseihin ja käyttötarkoituksiin. Toimittamamme mallit soveltuvat 3-35 m3/h virtauksiin.

Valikoimaamme kuuluvissa käänteisosmoosilaitteistoissa on tehokkaat ja pitkäikäiset kalvot, jotka on määritetty veden laatuominaisuuksien mukaan. Laitevalmistaja testaa ja koeajaa kaikki laitteet ennen niiden toimitusta asiakkaille. Niinpä toimittamamme käänteisosmoosilaitteet ovat käyttövarmoja ja niiden kohdekohtainen asennusaika on lyhyt.

Käänteisosmoosilaitteiston käyttökohteita ovat kemian- ja lääketeollisuus, elintarvike- ja juomateollisuus, metalliteollisuus, voimalaitosten lisäveden valmistus, laboratoriot sekä sovellukset, joissa on tarvetta suolapoistetulle vedelle.

Käänteisosmoosi- eli RO-kalvot

RO-kalvoelementit soveltuvat käänteisosmoosilla tapahtuvaan vedenpuhdistukseen.

RO-kalvoja käytetään voimalaitosten lisäveden valmistukseen ja kovuustekijöiden poistamiseen prosessivesistä. Muita käyttökohteita ovat esimerkiksi jätevedenkäsittely ja juomaveden valmistus merivedestä.

Toimitamme laajasti eri valmistajien käänteisosmoosikalvoja. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sopivimmat kalvot eri kalvotoimittajilta.

Tutustu tuotteisiimme

Lataa esite: RO-laitteisto ›

Lataa esite: Osmeo Elite 1 ›

Lataa esite: Osmeo Elite 2 ›

Lataa esite: Osmeo Elite 3 ›

 

Asiantuntijat

Ota yhteyttä alueesi asiantuntijaan ›

Lisätietoa laitteistosta antaa:

Janne Rantanen
Teollisuus ja kiinteistöt
Tuoteryhmäpäällikkö / aluepäällikkö, Paperikonetekniikan ins., energiatekniikan DI
MyyntiKeski-Suomi
040 773 7799
Jussi Aaltonen
Liiketoiminnan kehitysjohtaja, Yksikönjohtaja, Energiainsinööri
MyyntiVientiJohto ja hallintoVoimalaitokset
040 354 1121