EtusivuTuoteratkaisutVedenkäsittelylaitteetKäänteisosmoosilaitteet

Käänteisosmoosilaitteet

Käänteisosmoosilaitteisto on tarkoitettu suolanpoistoon nestemäisistä liuoksista. Sillä voidaan suodattaa vedestä suuria määriä erilaisia haitta-aineita kuten kovuustekijöitä, suoloja, viruksia, bakteereja ja muita aineita. Nykyisillä käänteisosmoosilaitteilla saadaan lähes sataprosenttisesti suolaton liuos.

Monien laitteiden ja tuotantoprosessien toiminta edellyttää veden puhtautta ja alhaista johtokykyä. Raakavesi on käsiteltävä esimerkiksi käänteisosmoosin avulla, jotta se olisi riittävän puhdasta eri käyttötarkoituksiin. Käänteisosmoosilaitteissamme on sopivia kokovaihtoehtoja eri prosesseihin ja käyttötarkoituksiin. Toimittamamme mallit soveltuvat 3-35 m3/h virtauksiin.

Valikoimaamme kuuluvissa käänteisosmoosilaitteistoissa on tehokkaat ja pitkäikäiset kalvot, jotka on määritetty veden laatuominaisuuksien mukaan. Laitevalmistaja testaa ja koeajaa kaikki laitteet ennen niiden toimitusta asiakkaille. Niinpä toimittamamme käänteisosmoosilaitteet ovat käyttövarmoja ja niiden kohdekohtainen asennusaika on lyhyt.

Käänteisosmoosilaitteiston käyttökohteita ovat kemian- ja lääketeollisuus, elintarvike- ja juomateollisuus, metalliteollisuus, voimalaitosten lisäveden valmistus, laboratoriot sekä sovellukset, joissa on tarvetta suolapoistetulle vedelle.

Käänteisosmoosi- eli RO-kalvot

Edustamme saksalaisen Lanxess Deutschland GmbH:n Lewabrane-käänteisosmoosikalvoja. LEWABRANE RO-kalvoelementit soveltuvat käänteisosmoosilla tapahtuvaan vedenpuhdistukseen.

RO-kalvoja käytetään voimalaitosten lisäveden valmistukseen ja kovuustekijöiden poistamiseen prosessivesistä. Muita käyttökohteita ovat esimerkiksi jätevedenkäsittely ja juomaveden valmistus merivedestä.

Valikoimassa on viisi erilaista kalvoelementtiä (HR ja HF-tyypit). LEWABRANE-kalvoelementtien suodatuskalvoalat ovat noin 6 % normaalia suurempia. Tämä mahdollistaa perinteistä suuremman vesituoton.

Tutustu tuotteisiimme

Lataa esite: RO-laitteisto ›

Lataa esite: Osmeo Elite 1 ›

Lataa esite: Osmeo Elite 2 ›

Lataa esite: Osmeo Elite 3 ›

Lataa esite: Ioninvaihtohartsit ja RO-kalvot ›

Asiantuntijat

Ota yhteyttä alueesi asiantuntijaan ›

Lisätietoa laitteistosta antaa:

Teollisuus ja kiinteistöt
Janne Rantanen
Tuoteryhmäpäällikkö / aluepäällikkö, Paperikonetekniikan ins.
Jussi Aaltonen
Liiketoiminnan kehitysjohtaja, Yksikönjohtaja, Energiainsinööri
Jaa: