EtusivuKL-LämpöVedenkäsittelyn asiantuntija

KL-Lämpö Oy on energiatehokkuutta edistävä vedenkäsittelyn asiantuntijayritys. Vuonna 1993 perustettu yritys tunnetaan teollisuuden, voimalaitosten ja kiinteistötekniikan arvostamana luotettavana yhteistyökumppanina.

Kattavat palvelu- ja tuoteratkaisumme parantavat energiatehokkuutta ja toimintavarmuutta erilaisissa lämmönsiirron, jäähdytyksen ja energiantuotannon järjestelmissä.

Yrityksemme asiantuntemusta hyödynnetään muun muassa teollisuus-, liike- ja asuinkiinteistöjen kunnossapitotoimintojen kehittämisessä ja ylläpidossa – niin yksityisellä kuin julkisella puolella.

Lisäksi tarjoamme ratkaisuja höyryntuotannon optimointiin ja prosessiveden valmistukseen. Toimintamme perustuu oman laboratoriomme laadukkaaseen vesianalytiikkaan ja tutkimustoimintaan.

Saamamme luottamuksen takeena on koulutettu, asiantunteva henkilökunta, jolla on monivuotinen ammatillinen kokemus energiatalouden ratkaisuista.

Lue lisää toimintaperiaatteestamme >

Kotimaista vastuullisuutta

Edustamme vastuullista cleantech-liiketoimintaa, jonka tavoitteena on edistää energiatehokkuutta ja kestävää kehitystä. Haluamme kantaa vastuumme myös sosiaalisesti ja yhteiskunnallisesti huolehtimalla työturvallisuudesta, työhyvinvoinnista ja eettisestä liiketoiminnasta sekä luomalla työpaikkoja Suomeen.

KL-Lämmölle on myönnetty EcoVadis-merkki tunnustuksena hyvästä tuloksesta vastuullisuusarvioinnissa, jossa arvioitiin toimintamme sosiaalista, taloudellista ja ympäristövastuullisuutta. Lisäksi olemme mukana vapaaehtoisessa Responsible Care -vastuullisuusohjelmassa. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt yrityksellemme Avainlippu-tunnukset osoituksena Suomessa tuotetuille ja Suomessa työllistäville palveluille ja tuotteille.

Lue lisää vastuullisuudestamme ja Avainlippu-tunnuksistamme ›

Asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan suurin osa asiakkaistamme on tyytyväisiä tarjoamiimme palveluihin ja on valmis suosittelemaan yritystämme.

Katso tästä, mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä ›

KL-Lämpö on vakavarainen ja luotettava kotimainen perheyritys. Menestyksemme reseptinä on asiakaslähtöisyys sekä panostaminen osaavaan henkilökuntaan, laatuun ja kannattavaan kasvuun.

Lue lisää meistä

Lataa yritysesitteemme ›