EtusivuKL-LämpöRekrytointi

Haluatko vedenkäsittelyn ammattilaiseksi?

Haemme osaavaan joukkoomme henkilöitä, jotka ovat alansa ammattilaisia ja valmiita kehittämään yrityksemme toimintaa sekä kehittymään työtehtävissään. Tarjoamme monipuolisen ja kannustavan työyhteisön lukuisiin eri vedenkäsittelyn tehtäviin.

Olemme myös kiinnostuneita yhteistyöstä ammattikorkeakoulujen sekä yliopisto-opiskelijoiden kanssa työharjoittelujaksoihin, opinnäytetöihin ja tutkimushankkeisiin liittyen.

Tältä sivulta löydät avoimet työpaikkamme. Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä työpaikkoja avoimena, lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen kl-lampo@kl-lampo.com. Otamme sinuun yhteyttä.

Kiinteistötekniikan asiantuntija tekniseen myyntiin (pk-seutu)

KL-Lämpö Oy on energiatehokkuutta edistävä vedenkäsittelyn asiantuntijayritys. Yrityksemme asiantuntemusta hyödynnetään muun muassa teollisuus-, liike- ja asuinkiinteistöjen kunnossapitotoimintojen kehittämisessä ja ylläpidossa.

Vuonna 1993 perustettu KL-Lämpö on alansa suurin kotimainen toimija. Olemme AAA-luottoluokituksen saanut kasvuyritys, ja palveluksessamme on jo lähes 50 ammattilaista ympäri Suomen. KL-Lämmölle on myönnetty vuonna 2015 Pirkkalan vuoden yrittäjäpalkinto tunnustuksena menestyksekkäästä liiketoiminnasta.

Etsimme nyt kiinteistötekniikan asiantuntijaa osaksi pääkaupunkiseudun asiantuntijaryhmäämme kehittämään kiinteistötekniikan energiatehokkuutta parantavien palveluiden myyntiä.

Mitä toivomme sinulta:

Sinulla on usean vuoden kokemus LVI-tekniikan asiantuntijatehtävistä sekä asiakasrajapinnassa työskentelystä. Olet kartuttanut kiinteistöjen energiatehokkuuteen liittyvää asiantuntemustasi työkokemuksen ja/tai koulutuksen kautta. Vesikemian tai energiatekniikan työtausta katsotaan eduksi. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot, ja hallitset työkielenä suomen lisäksi englannin. Olet halukas kehittämään yrityksemme toimintaa sekä kehittymään työtehtävissäsi.

Arvostamme innovatiivisuutta ja innostuneisuutta. Asiakastyytyväisyys on sinulle tärkeää, ja sinulla on aito halu auttaa asiakkaitamme löytämään parhaat ratkaisut kiinteistöjen energiatehokkuuden optimoimiseksi.

Pääasialliset työtehtäväsi:

Toimit kiinteistötekniikan energiatehokkuuteen liittyvien palveluiden asiantuntijana pääkaupunkiseudulla. Myyt ja kehität Kemlan-kiinteistöpalvelukokonaisuuteen kuuluvia palveluitamme ja tuotteitamme, jotka parantavat kiinteistöjen LVI-järjestelmien energiatehokkuutta. Asiakkaitasi ovat mm. tekniset isännöitsijät, kiinteistöpäälliköt ja kiinteistöjen huollosta vastaavat tahot.

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme monipuolisen ja kannustavan työyhteisön, jossa on hyvät etenemis- ja kehittymismahdollisuudet. Pääset osaksi pääkaupunkiseudun myyntitiimiä Espoon toimipisteeseemme.

KL-Lämpö panostaa henkilökuntansa asiantuntemukseen, työviihtyvyyteen ja pitkäkestoisiin työsuhteisiin. Kilpailukykyisen palkkauksen ja luontoisetujen lisäksi järjestämme säännöllisesti koko henkilöstölle yhteistä tyhy- ja virkistystoimintaa. Yrityksemme johtamisjärjestelmä on ISO 9001:2015 ‑sertifioitu. Yrityksen arvoja ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus, kestävä kehitys ja työhyvinvointi.

Kannustamme koko henkilöstöämme ylläpitämään ammatillista osaamistaan ja tuemme henkilökohtaisia kouluttautumistarpeita.

Tule osaksi innovatiivista ja dynaamista tiimiämme!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen myyntijohtaja Tauno Alavalle.

Lisätiedot: tauno.alava@kl-lampo.com tai 040 715 8807.

Avoin työharjoittelupaikka

Etsimme tuotannollisiin tehtäviin, esim. työharjoittelujaksolle, henkilöä, jolla on kemianalan koulutus ja/tai työkokemusta alalta. Harjoittelujaksoon on mahdollista liittää myös opinnäytetyö.

Etsimämme henkilön toimenkuvaan kuuluvat tilaus-tavarantoimitusketjuun, logistiikkaan ja kemiallisten tuotteiden valmistukseen liittyvät tehtävät sekä osallistuminen tuotannonohjauksen kehittämiseen. Toivomme, että hakijalla on hyvä tietotekniset taidot.

Harjoittelujakson jälkeen voi avautua mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen yrityksessämme.

Harjoittelupaikkaa koskevat tiedustelut pääasiassa osoitteeseen olli.edgren@kl-lampo.com, puh. 040 5888 678.

Avoin LVI-alan työharjoittelupaikka

Tarjoamme työharjoittelupaikan LVI-alan asennus- ja huoltotehtävistä kiinnostuneelle henkilölle. Tehtävänkuvaan kuuluvat LVI-alan asennus- ja huoltotyöt kiinteistö- ja teollisuuskohteissa.

Harjoittelupaikkaa koskevat tiedustelut pääasiassa sähköpostitse osoitteeseen saku.edgren@kl-lampo.com, puh. 0400 874 703.

Jaa: