EtusivuKL-LämpöRekrytointi

Tältä sivulta löydät avoimet työ- ja työharjoittelupaikkamme. Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä paikkoja avoimena, lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen kl-lampo@kl-lampo.com. Otamme sinuun yhteyttä.

Ura KL-Lämmössä

KL-Lämmön muodostaa joukko asiantuntevia ja palvelualttiita vedenkäsittelyalan ammattilaisia. Tarjoamme monipuolisen, osaavan ja kannustavan työyhteisön lukuisiin eri vedenkäsittelyn tehtäviin. Panostamme henkilökuntamme asiantuntemukseen, työviihtyvyyteen ja pitkäkestoisiin työsuhteisiin.

KL-Lämmössä jokainen työntekijä on tärkeä osa tiimiä ja jokaisella on mahdollisuus päästä kehittämään yrityksemme toimintaa sekä kehittymään ammatillisesti.

Kiitos kiinnostuksestasi KL-Lämpöä kohtaan!

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työ- tai harjoittelupaikkoja. Olemme kuitenkin aina kiinnostuneita lahjakkaista ja motivoituneista ammattilaisista, ja otamme huomioon kaikki potentiaaliset hakijat tulevaisuuden rekrytointeja varten. Jos uskot, että sinulla on jotakin erityistä annettavaa tiimillemme, olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta. Voit lähettää avoimen hakemuksen ja CV:si osoitteeseen kl-lampo@kl-lampo.com.

Seuraamme säännöllisesti saapuvia hakemuksia ja otamme yhteyttä, mikäli sopiva tilaisuus avautuu.