EtusivuKL-LämpöRekrytointi

Haluatko vedenkäsittelyn ammattilaiseksi?

Haemme osaavaan joukkoomme henkilöitä, jotka ovat alansa ammattilaisia ja valmiita kehittämään yrityksemme toimintaa sekä kehittymään työtehtävissään. Tarjoamme monipuolisen ja kannustavan työyhteisön lukuisiin eri vedenkäsittelyn tehtäviin.

Tältä sivulta löydät avoimet työpaikkamme. Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä työpaikkoja avoimena, lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen kl-lampo@kl-lampo.com. Otamme sinuun yhteyttä.

Olemme myös kiinnostuneita yhteistyöstä ammattikorkeakoulujen sekä yliopisto-opiskelijoiden kanssa työharjoittelujaksoihin, opinnäytetöihin ja tutkimushankkeisiin liittyen.

Avoin työharjoittelupaikka

Etsimme tuotannollisiin tehtäviin, esim. työharjoittelujaksolle, henkilöä, jolla on kemianalan koulutus ja/tai työkokemusta alalta. Harjoittelujaksoon on mahdollista liittää myös opinnäytetyö.

Etsimämme henkilön toimenkuvaan kuuluvat tilaus-tavarantoimitusketjuun, logistiikkaan ja kemiallisten tuotteiden valmistukseen liittyvät tehtävät sekä osallistuminen tuotannonohjauksen kehittämiseen. Toivomme, että hakijalla on hyvä tietotekniset taidot.

Harjoittelujakson jälkeen voi avautua mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen yrityksessämme.

Harjoittelupaikkaa koskevat tiedustelut pääasiassa osoitteeseen olli.edgren@kl-lampo.com, puh. 040 5888 678.

 

Avoin LVI-alan työharjoittelupaikka

Tarjoamme työharjoittelupaikan LVI-alan asennus- ja huoltotehtävistä kiinnostuneelle henkilölle. Tehtävänkuvaan kuuluvat LVI-alan asennus- ja huoltotyöt kiinteistö- ja teollisuuskohteissa.

Harjoittelupaikkaa koskevat tiedustelut pääasiassa sähköpostitse osoitteeseen saku.edgren@kl-lampo.com, puh. 0400 874 703.

Jaa: