EtusivuKL-LämpöRekrytointi

Tältä sivulta löydät avoimet työ- ja työharjoittelupaikkamme. Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä paikkoja avoimena, lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen kl-lampo@kl-lampo.com. Otamme sinuun yhteyttä.

LVI-asentaja pääkaupunkiseudulle (vuorotteluvapaan sijaisuus)

Etsimme huoltoasentajaa kasvavaan ja kehittyvään joukkueeseemme.

Haemme LVI-asentajaa pääkaupunkiseudulle.
Voit olla kokenut talotekniikka-alan ammattilainen, urasi alussa oleva motivoitunut oppija tai toiselta alalta kannuksesi hankkinut eteenpäin pyrkivä luottopelaaja.

Olemme työyhteisö, jossa pääset oppimaan ja kehittymään alan asiantuntijaksi. Talotekniikan/LVI-alan osaaminen katsotaan eduksi. Tarpeen mukaan me koulutamme sinut, ja oman tiimin tuki on turvanasi.

Nyt haemme LVI-asentajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen. Vuorotteluvapaan sijaisuuden kesto on 100 päivää. Vuorotteluvapaan sijaisuuden jälkeen työ mahdollisesti jatkuu.

Lisäksi valittavan henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselta vaadittavat edellytykset vuorotteluvapaalain mukaisesti. Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkattavan täytyy olla työttömänä yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää ennen sijaisuutta. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajalta.

Työttömyysehto ei koske alle 30-vuotiaita työttömiä työnhakijoita, joiden ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. Yhden päivän työttömyys riittää myös, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias. Vuorotteluvapaan sijaisuutta hakevan tulee itse tarkistaa kelpoisuutensa sijaisuuteen ottamalla yhteyttä omaan TE-toimistoon.

Edellytämme sinulta:

 • valmiutta liikkuvaan ja joustavaan työhön (pääasiallisesti Etelä-Suomessa)
 • ratkaisukeskeisyyttä ja laatutietoisuutta
 • korkeaa työmotivaatiota ja halua oppia uutta
 • huolellista ja tarkkaa työskentelytapaa turvallisuusnäkökulmat huomioiden
 • asiakaspalvelutaitoja.


Haluamme pitää henkilökunnastamme huolta ja tarjoamme sinulle:

 • kokoaikaisen, turvallisen työsuhteen
 • kilpailukykyisen palkan ja muut edut (mm. laaja työterveys- ja vakuutussuoja, liikunta- ja kulttuurietu)
 • työaikapankin, joustavat työaikajärjestelyt
 • työajoihin talon huoltoauton
 • osaavan tiimin tuen
 • mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen (tarpeen mukaan oppisopimuskoulutusta tai muuta kouluttautumista)
 • mielenkiintoiset työtehtävät kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä.


Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.5.2024 mennessä juha.lepisto@kl-lampo.com

Ura KL-Lämmössä

KL-Lämmön muodostaa joukko asiantuntevia ja palvelualttiita vedenkäsittelyalan ammattilaisia. Tarjoamme monipuolisen, osaavan ja kannustavan työyhteisön lukuisiin eri vedenkäsittelyn tehtäviin. Panostamme henkilökuntamme asiantuntemukseen, työviihtyvyyteen ja pitkäkestoisiin työsuhteisiin.

KL-Lämmössä jokainen työntekijä on tärkeä osa tiimiä ja jokaisella on mahdollisuus päästä kehittämään yrityksemme toimintaa sekä kehittymään ammatillisesti.