EtusivuKL-LämpöRekrytointi

Haluatko vedenkäsittelyn ammattilaiseksi?

Haemme osaavaan joukkoomme henkilöitä, jotka ovat alansa ammattilaisia ja valmiita kehittämään yrityksemme toimintaa sekä kehittymään työtehtävissään. Tarjoamme monipuolisen ja kannustavan työyhteisön lukuisiin eri vedenkäsittelyn tehtäviin.

Tältä sivulta löydät avoimet työpaikkamme. Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä työpaikkoja avoimena, lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen kl-lampo@kl-lampo.com. Otamme sinuun yhteyttä.

Olemme myös kiinnostuneita yhteistyöstä ammattikorkeakoulujen sekä yliopisto-opiskelijoiden kanssa työharjoittelujaksoihin, opinnäytetöihin ja tutkimushankkeisiin liittyen.

Etsimme huoltoasentajia kasvavaan ja kehittyvään joukkueeseemme

Haemme vahvistuksia sekä pääkaupunkiseudulle että Pirkanmaalle.
Voit olla kokenut talotekniikka-alan ammattilainen, urasi alussa oleva motivoitunut oppija tai toiselta alalta kannuksesi hankkinut eteenpäin pyrkivä luottopelaaja.

KL-Lämpö Oy on energiatehokkuutta edistävä vedenkäsittelyn palveluyritys, joka tarjoaa palveluitaan ja tuotteitaan laajalle asiakaskentälle Suomessa ja Pohjois-Euroopassa.

Yrityksemme asiantuntemusta hyödynnetään muun muassa teollisuus-, liike- ja asuinkiinteistöjen kunnossapitotoimintojen kehittämisessä ja ylläpidossa. Olemme lisäksi mukana erilaisissa teollisuuden prosesseissa. Lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme: www.kl-lampo.com

Vuonna 1993 perustettu KL-Lämpö on alansa suurin kotimainen toimija. Olemme AAA-luottoluokituksen saanut vakavarainen kasvuyritys, ja palveluksessamme on noin 50 ammattilaista.

Olemme työyhteisö, jossa pääset oppimaan ja kehittymään alan asiantuntijaksi. Talotekniikan/LVI-alan osaaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tarpeen mukaan me koulutamme sinut, ja oman tiimin tuki on turvanasi.

Edellytämme sinulta:

 • valmiutta liikkuvaan ja joustavaan työhön (pääasiallisesti Etelä-Suomessa)
 • ratkaisukeskeisyyttä ja laatutietoisuutta
 • korkeaa työmotivaatiota ja halua oppia uutta
 • huolellista ja tarkkaa työskentelytapaa turvallisuusnäkökulmat huomioiden
 • asiakaspalvelutaitoja.

Haluamme pitää henkilökunnastamme huolta ja tarjoamme sinulle:

 • vakituisen ja kokoaikaisen, turvallisen työsuhteen
 • kilpailukykyisen palkan ja muut edut (mm. laaja työterveys- ja vakuutussuoja, liikunta- ja kulttuurietu)
 • työaikapankin, joustavat työaikajärjestelyt
 • työajoihin talon huoltoauton
 • osaavan tiimin tuen
 • mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen (tarpeen mukaan oppisopimuskoulutusta tai muuta kouluttautumista)
 • mielenkiintoiset työtehtävät kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 23.5.2021 mennessä työnjohtaja Juha Lepistölle (juha.lepisto@kl-lampo.com).

 

Avoin työharjoittelupaikka

Etsimme tuotannollisiin tehtäviin, esim. työharjoittelujaksolle, henkilöä, jolla on kemianalan koulutus ja/tai työkokemusta alalta. Harjoittelujaksoon on mahdollista liittää myös opinnäytetyö.

Etsimämme henkilön toimenkuvaan kuuluvat tilaus-tavarantoimitusketjuun, logistiikkaan ja kemiallisten tuotteiden valmistukseen liittyvät tehtävät sekä osallistuminen tuotannonohjauksen kehittämiseen. Toivomme, että hakijalla on hyvä tietotekniset taidot.

Harjoittelujakson jälkeen voi avautua mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen yrityksessämme.

Harjoittelupaikkaa koskevat tiedustelut pääasiassa osoitteeseen olli.edgren@kl-lampo.com, puh. 040 5888 678.

 

Avoin LVI-alan työharjoittelupaikka

Tarjoamme työharjoittelupaikan LVI-alan asennus- ja huoltotehtävistä kiinnostuneelle henkilölle. Tehtävänkuvaan kuuluvat LVI-alan asennus- ja huoltotyöt kiinteistö- ja teollisuuskohteissa.

Harjoittelupaikkaa koskevat tiedustelut pääasiassa sähköpostitse osoitteeseen saku.edgren@kl-lampo.com, puh. 0400 874 703.

Jaa: