EtusivuKL-LämpöRekrytointi

Haluatko vedenkäsittelyn ammattilaiseksi?

Haemme osaavaan joukkoomme henkilöitä, jotka ovat alansa ammattilaisia ja valmiita kehittämään yrityksemme toimintaa sekä kehittymään työtehtävissään. Tarjoamme monipuolisen ja kannustavan työyhteisön lukuisiin eri vedenkäsittelyn tehtäviin.

Olemme myös kiinnostuneita yhteistyöstä ammattikorkeakoulujen sekä yliopisto-opiskelijoiden kanssa työharjoittelujaksoihin, opinnäytetöihin ja tutkimushankkeisiin liittyen.

Tältä sivulta löydät avoimet työpaikkamme. Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä työpaikkoja avoimena, lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen kl-lampo@kl-lampo.com. Otamme sinuun yhteyttä.

Etsimme kiinteistö- ja teollisuusryhmäämme aluepäällikköä tekniseen myyntiin (pk-seutu) vastaamaan vedenkäsittely- ja lämmönsiirtonesteratkaisuiden palvelu- ja tuotemyynnistä

KL-Lämpö Oy on energiatehokkuutta edistävä vedenkäsittelyn palveluyritys, joka tarjoaa palveluitaan ja tuotteitaan laajalle asiakaskentälle Suomessa ja Pohjois-Euroopassa. Yrityksemme asiantuntemusta hyödynnetään muun muassa teollisuus-, liike- ja asuinkiinteistöjen kunnossapitotoimintojen kehittämisessä ja ylläpidossa.  

Vuonna 1993 perustettu KL-Lämpö on alansa suurin kotimainen toimija. Olemme AAA-luottoluokituksen saanut kasvuyritys, ja palveluksessamme on jo n. 40 vedenkäsittelyn ammattilaista ympäri Suomen. 

KL-Lämmölle on myönnetty vuonna 2015 Pirkkalan vuoden yrittäjäpalkinto tunnustuksena menestyksekkäästä liiketoiminnasta. 

Eläköitymisen vuoksi etsimme nyt Aluepäällikköä osaksi pääkaupunkiseudun organisaatiotamme.

Mitä toivomme sinulta:

Olet myyntihenkinen ja sinulla on kokemusta LVI-tekniikan asiakasrajapinnassa työskentelystä sekä tulet hyvin toimeen kaikenlaisten ihmistyyppien kanssa. Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus, hyvät tietotekniset taidot, ja hallitset työkielenä suomen lisäksi englannin. Olet halukas kehittymään työssäsi osaksi alan huipputiimiä.

Arvostamme innovatiivisuutta ja asiakaslähtöistä työskentelytapaa. Asiakastyytyväisyys on sinulle tärkeää, ja sinulla on aito halu auttaa asiakkaitamme löytämään parhaat ratkaisut heidän tarpeisiinsa.

Pääasialliset työtehtäväsi:

Toimit kiinteistö- ja teollisuusryhmämme aluepäällikkönä vedenkäsittelypalveluiden myyntiryhmässä pääkaupunkiseudulla. Myyt kiinteistöpalvelukokonaisuuteen kuuluvia tuotteitamme ja palveluitamme uusille ja nykyisille asiakkaillemme. Asiakkaitasi ovat mm. tekniset isännöitsijät, kiinteistöpäälliköt, LVI-suunnittelijat ja LVI-urakoitsijat sekä kiinteistöjen huollosta vastaavat tahot.

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme monipuolisen ja kannustavan työyhteisön, jossa on hyvät etenemis- ja kehittymismahdollisuudet. Pääset osaksi pääkaupunkiseudun myyntitiimiä Espoon toimipisteeseemme.

KL-Lämpö panostaa henkilökuntansa asiantuntemukseen, työviihtyvyyteen ja pitkäkestoisiin työsuhteisiin. Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi järjestämme säännöllisesti koko henkilöstön jatkuvaa koulutusta ja tuemme henkilökohtaisia kouluttautumistarpeita.

Yrityksemme johtamisjärjestelmä on ISO 9001:2015 sertifioitu. Yrityksen arvoja ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus, kestävä kehitys ja työhyvinvointi.

Tule osaksi innovatiivista ja dynaamista tiimiämme!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 6.1.2021 mennessä: tauno.alava@kl-lampo.com

Lisätiedot:
myyntijohtaja Tauno Alava
tauno.alava@kl-lampo.com
040 715 8807

Avoin työharjoittelupaikka

Etsimme tuotannollisiin tehtäviin, esim. työharjoittelujaksolle, henkilöä, jolla on kemianalan koulutus ja/tai työkokemusta alalta. Harjoittelujaksoon on mahdollista liittää myös opinnäytetyö.

Etsimämme henkilön toimenkuvaan kuuluvat tilaus-tavarantoimitusketjuun, logistiikkaan ja kemiallisten tuotteiden valmistukseen liittyvät tehtävät sekä osallistuminen tuotannonohjauksen kehittämiseen. Toivomme, että hakijalla on hyvä tietotekniset taidot.

Harjoittelujakson jälkeen voi avautua mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen yrityksessämme.

Harjoittelupaikkaa koskevat tiedustelut pääasiassa osoitteeseen olli.edgren@kl-lampo.com, puh. 040 5888 678.

Avoin LVI-alan työharjoittelupaikka

Tarjoamme työharjoittelupaikan LVI-alan asennus- ja huoltotehtävistä kiinnostuneelle henkilölle. Tehtävänkuvaan kuuluvat LVI-alan asennus- ja huoltotyöt kiinteistö- ja teollisuuskohteissa.

Harjoittelupaikkaa koskevat tiedustelut pääasiassa sähköpostitse osoitteeseen saku.edgren@kl-lampo.com, puh. 0400 874 703.

Jaa: