EtusivuPalveluratkaisutKiinteistötekniikan palvelutKäyttövesijärjestelmät
  • Käyttövesijärjestelmät

Veden kovuussuolat, kalsium ja magnesium, aiheuttavat raudan ja mangaanin kanssa käyttövesijärjestelmiin sekakerrostumia.

Kerrostumat heikentävät veden laatua. Vesi saattaa olla pahanmakuista tai -hajuista tai se on ruosteista. Veden virtaus voi heikentyä ja poresuuttimet sekä suihkunpäät tukkeutua. Kerrostumat aiheuttavat myös ongelmia säätölaitteiden toiminnassa. Järjestelmässä voi esiintyä vuotoja ja putkistot saattavat rikkoutua.

Vedensuodatus ja sähköinen vedenkäsittely ovat ratkaisu kerrostumien aiheuttamiin ongelmiin.

Ratkaisumme käyttövesijärjestelmien kerrostumaongelmiin

JUDO-suodattimet käyttöveden suodatukseen

Edustamme saksalaisen Judo Wasseraufbereitung GmbH:n tehokkaita ja kestäviä Judo-vastavirtahuuhtelusuodattimia. Judo-suodattimet suodattavat tukoksia ja toimintahäiriöitä aiheuttavia kiintoaineita käyttövedestä.

Suodatuksella on mahdollista parantaa käyttöveden laatua ja toimilaitteiden toimintavarmuutta. Lue lisää ›

TRIOMAT-laitteet kalkkikerrostumien ehkäisyyn

Edustamme saksalaisen NE-Sensoric GmbH:n TRIOMAT-vedenkäsittelylaitteita. Laitteiden toiminta perustuu sähköimpulsseihin, jotka hajottavat kalkkia ja ehkäisevät kalkin kerrostumista käyttövesijärjestelmien lämmönsiirtopinnoille.

Sähköinen vedenkäsittely parantaa veden laatua ja makua muuttamatta veden koostumusta. Se vaikuttaa positiivisesti veden virtaukseen ja vähentää laitteiden korjaus- ja huoltotarvetta. Lue lisää ›

Puhdistuksella lisää käyttöikää käyttövesivaihtimelle

Käyttövesivaihtimen puhdistuksella on mahdollista palauttaa vaihtimen toimintakyky ja pidentää sen käyttöikää. Toimenpiteen ansiosta lämmönsiirto tehostuu ja energiaa säästyy.