EtusivuKL-LämpöAsiakaskokemuksia ja referenssejämmeEnergytech

Energytech

”Jos me jotakin palvelua haluamme, niin saamme sitä”

Energiateknisten järjestelmien asennuksiin ja huoltoon erikoistunut Energytech toimii Turussa, Salossa ja Tampereella. KL-Lämmön ja Energytechin yhteistyö alkoi vuonna 2016. Käytännössä Energytech saa KL-Lämmöltä kaikki tarvitsemansa palvelut, jotka liittyvät höyrykattiloiden vesianalytiikkaan.

Energytech palvelee asiakkaitaan hyvin laaja-alaisesti. Käytönvalvoja Kristian Katajamäki työskentelee Energytech Turku Oy:ssä Tampereen toimipisteellä.

– Tarjoamme oikeastaan kaikkea, mikä liittyy energia-alaan: lämmitystä, jäähdytystä, höyry- eli paineastiapuolta ja lauhdejärjestelmiä, Katajamäki summaa.

Kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta

KL-Lämpö Oy on energiatehokkuutta edistävä vedenkäsittelyn asiantuntijayritys. KL-Lämmön ja Energytechin yhteistyö alkoi vuonna 2016. Energytech hankkii KL-Lämmöltä kattilakemikaaleja sekä niihin liittyviä laitteita. Kokonaisuuteen kuuluvat myös laboratoriopalvelut. Höyryjärjestelmissä veden kemian täytyy olla kohdallaan, jotta laitteisto pysyy toimintakuntoisena pidempään ilman huollon tarvetta.

– Mittaamme kentällä kenttämittareilla. Laboratoriossa saamme vielä tarkempia analyyseja ja pystymme määrittelemään periaatteessa sen mitä haluamme, Katajamäki kertoo.

– Tällainen energia-alan huoltoyritys saa KL-Lämmöltä käytännössä kaikki palvelut, joita tarvitaan tällaisen matalapainehöyrykattilan vesikemiaan, Katajamäki toteaa.

Varmuus tuotteiden ja palveluiden saatavuudesta

Yksi merkittävä tekijä Katajamäelle on KL-Lämmön Pirkkalan-toimipisteen sijainti. Kun kyseessä on paikallinen toimija, on paikan päällä helppo mennä käymään.

– Voin kävellä vaikka suoraan toimitusjohtajan pakeille juttelemaan niitä näitä, Katajamäki hymyilee.

– Meillä on se tietynlainen varmuus tuotteiden ja palvelun saatavuudesta. Jos me jotakin palvelua haluamme, niin saamme sitä, Katajamäki painottaa.