EtusivuAjankohtaistaUutiset

Avainlippu-tunnuksia myönnetty KL-Lämmön tuotteille

03.03.2022

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Avainlippu-tunnuksen KL-Lämpö Oy:n lämmönsiirtonesteille, PEITTEX-puhdistuskemikaaleille ja korroosionestokemikaaleille (sisältäen kaukolämpö-, jäähdytysjärjestelmä- ja höyrykemikaalit). Avainlippu-tunnus on myönnetty osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista.

Nestekiertoisten järjestelmien ylläpito-, huolto- ja seurantapalveluillamme Avainlippu-tunnus on jo ennestään.

Olemme ylpeitä kotimaisen perheyrityksemme osaamisesta. Kehittämämme vedenkäsittelytuotteet ovat laadukkaita ja vastuullisesti tuotettuja. Ne auttavat asiakkaitamme toimimaan energiatehokkaammin ja ympäristöystävällisemmin. Avainlippu-merkin avulla haluamme osaltamme olla mukana tekemässä näkyväksi suomalaisten tuotteiden laatua ja vastuullisuutta. Koemme, että kotimaisten tuotteiden ja palveluiden hankkiminen on yhteiskunnallista vaikuttamista ja vastuullinen arvovalinta, joka edistää suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia. Tämä kuuluu oleellisesti yhtiömme arvoihin.

Suomalaisen Työn Liiton jäsenenä olemme sitoutuneet vastuullisen työn periaatteisiin, joita ovat työpaikkojen luominen, tuotannon ja hankintojen vastuullisuus sekä työntekijöiden osaamisesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen.

Kiitos, kun valitset meidät ja tuet kotimaista työtä ja osaamista!

Lue koko tiedote tästä.

 

Lisätietoa Avainlippu-merkistä ja Suomalaisen työn liitosta:

avainlippu.fi
sinivalkoinenvalinta.fi
suomalainentyo.fi

« Takaisin