EtusivuAjankohtaistaUutiset

Energiatehokkuutta parantavat ratkaisut esittelyssä Energiamessuilla

01.09.2022

Parempaa energiatehokkuutta vedenkäsittelyn ratkaisuilla ja lämmönsiirtimien huoltopalveluilla

KL-Lämpö Oy käynnistää 30-vuotisjuhlavuotensa Energia 2022 -messutapahtumassa 25.-27.10.2022.

Tervetuloa osastolle A427 kuulemaan KL-Lämmön Avainlippu-merkityistä palveluista ja kattavista tuoteratkaisuista, jotka parantavat energiatehokkuutta ja toimintavarmuutta erilaisissa lämmönsiirron, jäähdytyksen ja energiantuotannon järjestelmissä.

KL-Lämmön palveluvalikoimaan kuuluvat erilaiset energian säästöön tähtäävät kartoitus-, puhdistus-, kunnostus- ja korroosiosuojauspalvelut. Merkittävä osa toimintaamme ovat glykoliverkostojen kunnostukset ja uudelleentäyttöpalvelut sekä levylämmönsiirtimien huollot ja puhdistukset. Valikoimaamme kuuluvat myös erilaiset vedenkäsittelylaitteet ja ‑suodattimet sekä ioninvaihtohartsit. KL-Lämpö toimittaa laadukkaat Lanxess Lewatit -ioninvaihtohartsit energia- ja kaivosteollisuuteen suoraan Suomen-varastosta.

Tuottavuus kasvuun lämmönsiirron energiatehokkuutta parantamalla

Pirkkalassa KL-Lämmön päätoimipisteessä sijaitseva levylämmönsiirrinten huoltokeskus tarjoaa teollisuudelle, voimalaitoksille ja kiinteistöille palveluita lämmönsiirron energiatehokkuuden parantamiseen ja kunnossapidon tehostamiseen.

Tarve energiatehokkuuden parantamiselle on huomattava: Motivan teettämän selvityksen mukaan heikentynyt lämmönsiirto aiheuttaa Suomen teollisuudelle jopa satojen miljoonien eurojen menetykset vuosittain. Lämmönsiirrinten säännöllinen puhdistus ja kunnossapito ovat toimenpiteitä, joilla teollisuus pystyy huomattavasti parantamaan energiatehokkuuttaan sekä ehkäisemään tuotantoprosessien ongelmia.

Oman huoltokeskuksen myötä KL-Lämpö on kehittänyt lämmönsiirtimien huoltopalvelujen tarjontaa Suomessa. Huoltokeskus on Suomen mittakaavassa huomattava: tilat ja laitteistot ovat huippuluokkaa, mikä mahdollistaa haastavienkin siirrinhuoltojen tehokkaan toteuttamisen. Toimintamalliltaan, kapasiteetiltaan ja palvelujen laajuudeltaan huoltokeskus on ainutlaatuinen Suomessa.

Huoltokeskuksessa huolletaan erilaisia levylämmönsiirtimiä avaimet käteen -palveluna. Sen kapasiteetti riittää suurtenkin siirtimien asianmukaiseen huoltoon. Monipuolisiin palveluihin kuuluvat myös huollot ja korjaukset asiakkaan tiloissa sekä tehokkaat CIP-pesut siirrintä avaamatta KL-Lämmön omilla laitteilla ja puhdistusaineilla.

KL-Lämpö Oy ja Hydac Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä KL-Lämpö Oy on lokakuusta 2022 alkaen Hydac Service Partner liittyen HYDAC-ryhmän tuotetehtaiden tarjoamaan ja valmistamaan lämmönsiirtotekniikkaan. Hydac Service Partnerina KL-Lämpö Oy tarjoaa huoltopalveluita Funken lämmönsiirtotekniikan tuotteille Suomessa[i].

KL-Lämpö Oy:

KL-Lämpö on energiatehokkuutta edistävä vedenkäsittelyn asiantuntijayritys, joka tunnetaan teollisuuden, voimalaitosten ja kiinteistötekniikan arvostamana luotettavana yhteistyökumppanina. Jo 30 vuotta alalla toimineen KL-Lämmön asiantuntemusta ja pitkää kokemusta hyödynnetään muun muassa teollisuus-, liike- ja asuinkiinteistöjen kunnossapitotoimintojen kehittämisessä ja ylläpidossa. Yrityksen toiminta perustuu omassa laboratoriossa suoritettavaan korkealaatuiseen vesianalytiikkaan ja tutkimustoimintaan.

KL-Lämpö Oy edustaa vastuullista cleantech-liiketoimintaa, jonka tavoitteena on edistää energiatehokkuutta ja kestävää kehitystä.  Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Avainlippu-tunnuksen KL-Lämpö Oy:lle osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Tunnus on myönnetty nestekiertoisten järjestelmien ylläpito-, huolto- ja seurantapalveluille sekä KL-Lämpö Oy:n lämmönsiirtonesteille, Peittex-puhdistuskemikaaleille ja korroosionestokemikaaleille.

 

Lisätiedot: KL-Lämpö Oy, 020 761 9900, kl-lampo@kl-lampo.com


« Takaisin