EtusivuAjankohtaistaUutiset

Uutiset - Arkisto

15.12.2017

KL-Lämmöllä takana aktiivinen messusyksy

KL-Lämpö esitteli vedenkäsittelyn asiantuntemustaan tänä syksynä kolmessa messutapahtumassa. Suomessa olimme mukana Isännöintiliiton Isännöintipäivillä Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa 6.-8.9.2017. Esittelimme osastollamme uutta KEMLAN-kiinteistöpalvelukokonaisuuttamme. KEMLAN-palvelut varmistavat taloyhtiöiden lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien energiataloudellisen ja häiriöttömän toiminnan (lue lisää: kemlan.fi).

Lisäksi osallistuimme kahteen tapahtumaan Amsterdamissa: Aquatech-messuille sekä WindEurope Conference and Exhibition -tapahtumaan. Aquatech Amsterdam on maailman johtava vedenkäsittelyalan messutapahtuma, ja se järjestettiin osana Amsterdam International Water Week -konferenssia.

WindEurope on niin ikään vuoden tärkein tuulivoima-alan messutapahtuma. WindEuropessa kiinnostusta herätti tuulivoimaloiden jäähdytysjärjestelmien huoltoa varten kehittämämme menetelmä. (Lue Tuulienergia-lehdessä 1/2017 ilmestynyt artikkeli tuulivoimaloiden jäähdytysjärjestelmien kunnossapidosta).


9.8.2017

Ratkaise taloyhtiösi lämmitys- ja jäähdytyshuolet kerralla

Kemlan-palvelut varmistavat taloyhtiösi lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien energiataloudellisen ja häiriöttömän toiminnan.

KL-Lämpö valjastaa 25 vuoden kokemuksensa ja osaamisensa nyt myös taloyhtiöiden käyttöön. Tuomme taloyhtiöille uuden Kemlan-kiinteistöpalvelukokonaisuuden, joka liittyy kiinteistöjen kunnossapitoon ja energiansäästöön.

Kemlan-kiinteistöpalveluihimme kuuluvat lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien kartoitus- ja analyysipalvelut, järjestelmien huolto- ja kunnossapitopalvelut, pika- ja vikapalvelut sekä vuosihuoltopalvelut.

Lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien kunnossapidolla varmistamme, että järjestelmäsi toimivat jatkossakin energiataloudellisesti ja häiriöttömästi.

Lue lisää http://www.kemlan.fi/


7.7.2017

Yhteistyö Nordic Export Groups Oy:n kanssa

Laajennamme toimintaamme, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin Ruotsissa. Olemme aloittaneet yhteistyön Nordic Export Groups Oy:n kanssa. Toimipiste sijaitsee Malmössä osoitteessa Axel Danielssons väg 267.

Yhteishenkilönämme toimii Hans Söderström, jonka tavoittaa hans.soderstrom@nordicgroups.se tai numerosta +46 76 6334924.


22.6.2017

Tutustu uudistuneisiin lämmönsiirrinpalvelut-sivuihimme

Lämmönsiirtopinnoille kertyvät likakerrostumat heikentävät nopeasti lämmönsiirtoa, nostavat energiakustannuksia ja aiheuttavat prosessihäiriöitä. Lämmönsiirtoa on mahdollista tehostaa pitämällä huolta lämmönsiirtimien kunnosta. Ennakoivalla kunnossapidolla on mahdollista ehkäistä lämmönsiirto-ongelmien syntymistä, pidentää lämmönsiirtojärjestelmän käyttöikää ja säästää kunnossapitokustannuksissa.

Uudistuneilla sivuillamme kerromme lämmönsiirrinpalveluistamme, joihin kuuluvat lämmönsiirtimien CIP-pesut, levylämmönsiirtimien kunnostus- ja huoltotoimenpiteet sekä levylämmönsiirtimien tiiviste- ja varaosapalvelut.

Tutustu lämmönsiirrinpalveluihimme tästä ›


13.6.2017

Tutustu uudistuneisiin laitesivuihimme

Olemme päivittäneet sivustomme Tuotteet-osiota. Uusi Vedenkäsittelylaitteet -sivu pitää sisällään suodattimet, annostelulaitteet, vedenpehmentimet, käänteisosmoosilaitteet, UF-suodatinyksiköt sekä sähköiset vedenkäsittelylaitteet. Entistäkin informatiivisemmat sivut sisältävät runsaasti tuotetietoa sekä esitemateriaaleja eri toimialojen tarpeisiin.

Aloita uusien sivujen selaaminen tästä ›


25.1.2017

Pakkauskoot uudistuivat

Vuoden 2017 alussa KL-Lämpö Oy toteutti tuotteiden pakkaskokoja koskevan uudistuksen. Muutos perustuu työsuojelun suosituksiin, jonka mukaan yli 25 kg:n painoisia taakkoja varten työntekijällä tulee olla erityinen nostolaite. Tästä lähtien pakkaamme kemikaalit 20 litran astioihin aikaisemman 30 litran sijaan. Tämä helpottaa työntekijöidemme käsin tehtäviä nostoja sekä ehkäisee tuki- ja liikuntaelinsairauksia.