EtusivuAjankohtaistaUutiset

Uutiset - Arkisto

21.11.2022

KL-Lämpö antaa tänäkin jouluna lahjan Itämerelle


18.10.2022

KL-Lämpö Oy:stä Hydac Service Partner

Yritykset Hydac Oy ja KL-Lämpö Oy ovat 1.10.2022 sopineet yhteistyöstä, jonka myötä KL-Lämpö Oy:stä tulee Hydac Service Partner liittyen HYDAC-ryhmän tuotetehtaiden tarjoamaan ja valmistamaan lämmönsiirtotekniikkaan.

HYDAC-ryhmän jäsenenä Hydac Oy tarjoaa hydrauliikan, voitelun, elektroniikan, lämmönsiirron ja prosessitekniikan asiantuntemusta suomalaiselle koneenrakennusteollisuudelle ja loppukäyttäjille lähes 40 vuoden paikallisella kokemuksella.


1.9.2022

Energiatehokkuutta parantavat ratkaisut esittelyssä Energiamessuilla

Parempaa energiatehokkuutta vedenkäsittelyn ratkaisuilla ja lämmönsiirtimien huoltopalveluilla

KL-Lämpö Oy käynnistää 30-vuotisjuhlavuotensa Energia 2022 -messutapahtumassa 25.-27.10.2022.

Tervetuloa osastolle A427 kuulemaan KL-Lämmön Avainlippu-merkityistä palveluista ja kattavista tuoteratkaisuista, jotka parantavat energiatehokkuutta ja toimintavarmuutta erilaisissa lämmönsiirron, jäähdytyksen ja energiantuotannon järjestelmissä.

KL-Lämmön palveluvalikoimaan kuuluvat erilaiset energian säästöön tähtäävät kartoitus-, puhdistus-, kunnostus- ja korroosiosuojauspalvelut. Merkittävä osa toimintaamme ovat glykoliverkostojen kunnostukset ja uudelleentäyttöpalvelut sekä levylämmönsiirtimien huollot ja puhdistukset. Valikoimaamme kuuluvat myös erilaiset vedenkäsittelylaitteet ja ‑suodattimet sekä ioninvaihtohartsit. KL-Lämpö toimittaa laadukkaat Lanxess Lewatit -ioninvaihtohartsit energia- ja kaivosteollisuuteen suoraan Suomen-varastosta.


14.6.2022

KL-Lämmön laboratoriopalveluihin uusi vahvistus

Hanna Pannula on aloittanut laboranttina KL-Lämmön laboratoriopalveluissa 13.6.2022.

Hanna on valmistunut laborantiksi Tampereen Tredusta, ja aiempaa vesilaboratoriokokemusta hänellä on Tampereen Veden laboratoriosta.

Toivotamme Hannan tervetulleeksi mukaan tiimiimme!


27.4.2022

KL-Lämpö mukana Pohjoinen Teollisuus -messuilla Oulussa

KL-Lämpö Oy on jälleen mukana Pohjoinen teollisuus -messuilla Ouluhallissa 18.-19.5.2022. Tervetuloa osastollemme 354!

KL-Lämmön asiantuntijat ovat paikalla esittelemässä vedenkäsittelyratkaisuja, joiden avulla tuotetaan säästöä ja toimintavarmuutta eri teollisuudenaloille. Valikoimaamme kuuluvat mm. lämmönsiirrinten huoltoon sekä lämmönsiirtonesteisiin liittyvät palvelut.

Lisäksi osastollamme päivitetään alan tuoreimmat kuulumiset esim. ioninvaihtohartsien tarjoamista mahdollisuuksista kaivosteollisuuden vedenkäsittelyssä. KL-Lämpö toimittaa laadukkaat Lanxess Lewatit -ioninvaihtohartsit kaivos- ja energiateollisuuteen suoraan Suomen-varastosta.

Tutustu tarkemmin messuihin ja palvelutarjontaamme tästä.

Tavataan messuilla!


22.3.2022

KL-Lämmön asiakastyytyväisyys edelleen korkealla tasolla

KL-Lämpö Oy teetti asiakastutkimuksen alkuvuodesta 2022. Tutkimuksen tavoitteena oli kartoittaa KL-Lämpö Oy:n asiakassuhteiden hoitoa ja asiakastyytyväisyyttä.


3.3.2022

Avainlippu-tunnuksia myönnetty KL-Lämmön tuotteille

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Avainlippu-tunnuksen KL-Lämpö Oy:n lämmönsiirtonesteille, PEITTEX-puhdistuskemikaaleille ja korroosionestokemikaaleille (sisältäen kaukolämpö-, jäähdytysjärjestelmä- ja höyrykemikaalit). Avainlippu-tunnus on myönnetty osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista.

Nestekiertoisten järjestelmien ylläpito-, huolto- ja seurantapalveluillamme Avainlippu-tunnus on jo ennestään.

Olemme ylpeitä kotimaisen perheyrityksemme osaamisesta. Kehittämämme vedenkäsittelytuotteet ovat laadukkaita ja vastuullisesti tuotettuja. Ne auttavat asiakkaitamme toimimaan energiatehokkaammin ja ympäristöystävällisemmin. Avainlippu-merkin avulla haluamme osaltamme olla mukana tekemässä näkyväksi suomalaisten tuotteiden laatua ja vastuullisuutta. Koemme, että kotimaisten tuotteiden ja palveluiden hankkiminen on yhteiskunnallista vaikuttamista ja vastuullinen arvovalinta, joka edistää suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia. Tämä kuuluu oleellisesti yhtiömme arvoihin.

Suomalaisen Työn Liiton jäsenenä olemme sitoutuneet vastuullisen työn periaatteisiin, joita ovat työpaikkojen luominen, tuotannon ja hankintojen vastuullisuus sekä työntekijöiden osaamisesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen.

Kiitos, kun valitset meidät ja tuet kotimaista työtä ja osaamista!

Lue koko tiedote tästä.

 

Lisätietoa Avainlippu-merkistä ja Suomalaisen työn liitosta:

avainlippu.fi
sinivalkoinenvalinta.fi
suomalainentyo.fi


24.1.2022

KL-Lämmön asiakastutkimus käynnistyy

Asiakkaillemme lähetetään kutsuja asiakastutkimukseen keskiviikosta 26.1.2022 alkaen. Tutkimuksen toteuttaa Pajakon Oy. Vastaukset käsitellään anonyymisti ja luottamuksellisesti.