Etusivu > Palvelut > Kiinteistötekniikka

Lue lisää meistä

Lataa yritysesitteemme »

Tehoa ja toimintavarmuutta kiinteistöjen lämmönsiirtojärjestelmiin

Kiinteistötekniikan palvelumme varmistavat lämmönsiirtojärjestelmien energiatehokkaan, taloudellisen ja häiriöttömän toiminnan.  Kiinteistötekniikan asiakkaisiimme kuuluvat muun muassa teollisuus-, liike- ja asuinkiinteistöjen omistajat sekä kiinteistöjen hallinnoinnista ja kunnossapidosta vastaavat tahot. 

Kartoita kiinteistösi Optimaalinen kunnossapito

Säästöä laiteinvestointeihin ja kiinteistönhoitokuluihin

Lämmönsiirtoa on mahdollista tehostaa pitämällä huolta lämmönsiirtojärjestelmien kunnosta. Kunnossapidon ansiosta järjestelmien säätöautomatiikka toimii paremmin, lämpö jakautuu tasaisemmin, ennakoimattomat huoltokäynnit vähenevät sekä asumis- ja oleskelumukavuus lisääntyy.  Huoltotoimenpiteet ehkäisevät putkiston ja laitteiden rikkoutumista, mikä tuo säästöjä kunnossapito- ja korjauskuluihin.

Kokonaisratkaisut energiatalouden parantamiseksi

Kiinteistötekniikan palveluihimme kuuluvat muun muassa lämmönsiirtojärjestelmien kartoitus-, analyysi- ja seurantapalvelut sekä järjestelmien huolto- ja kunnossapitopalvelut.

1. Analyysi-, kartoitus- ja seurantapalvelut

Kartoitus- ja analysointipalvelutDokumentoimmme asiakkaan lämmönsiirtojärjestelmään asennetut laitteet ja analysoimme lämmönsiirtonesteiden kunnon omassa laboratoriossamme. Asiakas saa toimenpidesuosituksen ja kustannusarvion toteutettavista toimenpiteistä.

Lämmönsiirtojärjestelmien tilaa voidaan seurata määrävälein tehtävien vesianalyysien avulla. Analyysiraportit kertovat muun muassa järjestelmän tilasta korroosion ja kerrostumien suhteen, glykolipitoisuuden riittävyydestä, järjestelmän puhdistustarpeesta sekä nesteen vaihtotarpeesta.

2. Huolto- ja kunnossapitopalvelut

Huolto- ja kunnossapitopalvelutToteutamme huolto- ja kunnostustoimenpiteet omalla kalustollamme ja käyttötarkoitukseen soveltuvilla erikoiskemikaaleilla.  Kunnostustoimenpiteistä tehdään työraportti liitettäväksi kiinteistön huoltoasiakirjoihin.

 

Kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalvelumme liittyvät seuraaviin osa-alueisiin ja järjestelmiin:

 • kaukolämpö- ja kaukokylmäjärjestelmät
 • lämmönsiirtimet
 • kiintoaineiden suodatus/monipuolinen suodatinvalikoima
 • lämmitysjärjestelmät (patteri-/IV-lämmitys)
 • jäähdytysjärjestelmät/-tornit
 • glykolipohjaiset lämmöntalteenotto- ja lauhdutusjärjestelmät
 • käyttövesijärjestelmät
 • maalämpöjärjestelmät
 • viemärijärjestelmät
 • aurinkolämmitysjärjestelmät

Glykoliliuosten kierrätyspalvelut

Otamme vastaan ja toimitamme edelleen puhdistettavaksi käytettyjä etyleeni- ja propyleeniglykoliliuoksia, joiden liuosväkeyys on vähintään 20 %.  Liuokset eivät saa sisältää öljyä.  Jos vesi-glykolilliuos sisältää suuria määriä raskasmetalleja, se luokitellaan ongelmajätteeksi.

Lämmönsiirtimen kunnostuksella lisää tehoa ja käyttöikää

Puhdistamme, huollamme ja kunnostamme kaikkien siirinvalmistajien lämmönsiirtimiä omassa huoltokeskuksessamme tai asiakkaan toimitiloissa.  Teemme myös lämmönsiirtimien CIP-pesuja (pesu siirrintä avaamatta).

Asiantuntija-, koulutus- ja konsultointipalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme myös vedenkäsittelyn asiantuntija-, koulutus- ja konsultointipalveluja. Opastamme asiakkaitamme tuotteidemme käyttöönotossa. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa löytämään optimaaliset ratkaisut asiakaskohtaisiin vedenkäsittelytarpeisiin.

Asiantuntijamme

Alava tauno
Tauno
Alava
Myyntijohtaja, kiinteistötekniikka
040 715 8807
 • asiakassuhteet
 • valtakunnalliset asiakkaat
Saarilahti ari
Ari
Saarilahti
Kiinteistötekniikan asiantuntija/aluepäällikkö, DI
040 824 2262
files/img/ikonit/linkedin.png
 • asiakassuhteet / Pirkanmaa ja Satakunta
 • tekninen asiantuntija

Kutsu meidät kartoituskäynnille!

Voimme yhdessä säästää kiinteistönne energia- ja kunnosapitokustannuksissa sekä parantaa lämmönsiirtojärjestelmien energiatehokkuutta.