EtusivuAjankohtaistaUutiset

Tunnustusta vastuullisuudesta EcoVadis-arvioinnissa

16.04.2024

KL-Lämmölle on myönnetty EcoVadis-merkki tunnustuksena hyvästä tuloksesta vastuullisuusarvioinnissa.

EcoVadis on kansainvälisesti tunnetuin ja luotettavin yritysvastuullisuusarviointien tuottaja. EcoVadis arvioi yrityksiä 21:n kestävän kehityksen kriteerin perusteella seuraavilla neljällä osa-alueilla:

  • ympäristö
  • työelämän käytännöt ja ihmisoikeudet
  • hyvän liiketoiminnan periaatteet
  • vastuullinen hankinta.

EcoVadis-tunnus antaa tunnustusta yrityksille, jotka ovat suorittaneet EcoVadis-arviointiprosessin ja osoittaneet hyvän tuloksen arvioitavilla osa-alueilla.

EcoVadis-arvioinnin teettäminen on osa KL-Lämmön vastuullisuustyötä. Se tarjoaa yhtiöllemme luotettavan työkalun ja arvokasta tietoa, kun edistämme vastuullisuustavoitteitamme.

Vastuullisuusarvioinnista on merkittävää hyötyä sekä KL-Lämmölle että asiakkaillemme. Käyttämällä EcoVadis-arviointia pystymme helpottamaan asiakkaidemme työtä toimittaja-arviointien osalta. Osa nykyisistä asiakkaistamme on jo päässyt tutustumaan arvioinnista saamiimme tuloksiin EcoVadis-portaalin kautta.

KL-Lämmön prosessien kehittämisestä, laadunhallinnasta ja vastuullisuusasioista vastaava projekti-insinööri Jonna Lehtinen kommentoi EcoVadis-tuloksia: ”Tämä oli KL-Lämmön ensimmäinen EcoVadis -arviointi ja oli mukava huomata tuloksista, että olemme menossa oikeaan suuntaan toimintamme kehittämisessä. EcoVadis -arvioinnin avulla pystymme entistä paremmin tunnistamaan tärkeimpiä parannuskohteita ja ottamaan ne huomioon omassa vastuullisuusohjelmassamme. Tästä on hyvä jatkaa kehitystyötä.”

« Takaisin