EtusivuPalveluratkaisutVoimalaitosten palvelutLämmitysjärjestelmät
  • Lämmitysjärjestelmät

Lämmitysjärjestelmään (patteri- ja IV-lämmitys) pääsevä happi aiheuttaa happikorroosiota. Korroosiotuotteet ja veden kovuustekijät kerrostuvat venttiileihin, lämmönsiirtimiin, mittareiden antureihin ja putkien sisäpinnoille.

Korroosion seurauksena vedenkierto heikkenee, patterit lämpiävät epätasaisesti ja toimilaitteisiin tulee häiriöitä. Kerrostumien vuoksi järjestelmä altistuu vuotovaurioille ja tasapainotusongelmille. Energiakustannukset nousevat.

Kartoitus- ja analyysipalvelut

Lämmitysjärjestelmien kunto kartoitetaan vesianalyyseillä ja kartoituksen tulos raportoidaan asiakkaalle kirjallisesti (analyysiraportti). Asiakas saa myös järjestelmäkohtaiset toimenpidesuositukset sekä kustannusarvion toteutettavista kunnostustoimenpiteistä.

Ongelmana korroosiotuotteet
Ongelmana korroosiotuotteet

Huolto ja kunnossapitopalvelut

Käyttöönottopuhdistus ja korroosiosuojaus

Uudessa lämmitysjärjestelmässä olevat suojarasvat ja rakennusaikaiset epäpuhtaudet poistetaan järjestelmästä käyttöönottopuhdistuksen avulla. Korroosiosuojauksella puolestaan ehkäistään korroosion ja kerrostumien aiheuttamia ongelmia. Näillä toimenpiteillä varmistetaan toimilaitteiden häiriötön toiminta.

Lataa esite: Uusien nestekiertoisten verkostojen käyttöönottopuhdistukset

Suojauksella varmuutta järjestelmiin
Suojauksella varmuutta järjestelmiin

Saneerauspuhdistus ja korroosiosuojaus

Vanhan lämmitysjärjestelmän lämmönsiirtokyky palautetaan saneerauspuhdistuksen avulla. Toimenpiteillä varmistetaan tehtyjen tasapainotussuunnitelmien toteutuminen.

Lataa esite: Nestekiertoisten verkostojen saneerauspuhdistukset

Lämmönsiirtimen puhdistus

Lämmönsiirtimen puhdistuksella palautetaan siirtimen toimintakyky ja pidennetään siirtimen käyttöikää.

Toimenpide tehostaa lämmönsiirtoa ja tuo säästöjä energiakustannuksiin.

Lue lisää lämmönsiirrinpalveluistamme ›

Kiintoaineen suodatus

Suodatuksella poistetaan lämmönsiirtonesteessä oleva kiintoaine, joka voi aiheuttaa käyttöhäiriöitä ja tukoksia. Suodatuksen ansiosta lämmönsiirtonesteen laatu pysyy hyvänä ja toimilaitteet toimivat häiriöttömästi.

Työraportti

Toteutetut kunnostustoimenpiteet raportoidaan asiakkaalle työraportilla, joka voidaan liittää kiinteistön huoltoasiakirjoihin.

Tutustu tuotteisiimme

Puhdistuskemikaalit ›

Korroosionestokemikaalit ›

Vedensuodattimet ›