EtusivuAjankohtaistaUutiset

KL-Lämpö Oy:stä Hydac Service Partner

18.10.2022

Yritykset Hydac Oy ja KL-Lämpö Oy ovat 1.10.2022 sopineet yhteistyöstä, jonka myötä KL-Lämpö Oy:stä tulee Hydac Service Partner liittyen HYDAC-ryhmän tuotetehtaiden tarjoamaan ja valmistamaan lämmönsiirtotekniikkaan.

HYDAC-ryhmän jäsenenä Hydac Oy tarjoaa hydrauliikan, voitelun, elektroniikan, lämmönsiirron ja prosessitekniikan asiantuntemusta suomalaiselle koneenrakennusteollisuudelle ja loppukäyttäjille lähes 40 vuoden paikallisella kokemuksella.

HYDAC on saksalainen perheyritys joka on perustettu vuonna 1963. Tuotantotehtaita HYDACilla on globaalisti lähes kaikissa maanosissa, sekä HYDAC-ryhmä työllistää yli 10 000 henkilöä.

KL-Lämpö Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia vedenkäsittelypalveluita teollisuuteen, voimalaitoksiin ja kiinteistöihin. KL-Lämmön palvelu- ja tuoteratkaisut edistävät energiatehokkuutta ja toimintavarmuutta erilaisissa lämmönsiirtoon, jäähdytykseen ja energiantuotantoon osallistuvissa järjestelmissä. KL-Lämpö tarjoaa asiakaslähtöistä kumppanuutta, joka nojautuu yhtiön oman laboratorion laadukkaaseen vesianalytiikkaan ja tutkimustoimintaan.

Hydac Oy:n ja KL-Lämpö Oy:n lämmönsiirtotekniikan yhteistyön taustalla on varsinkin saksalainen Funke GmbH, jonka enemmistön HYDAC osti vuoden 2022 alussa. Kaupan myötä HYDAC-ryhmään liittyi Funke Wärmeaustauscher Apparatebau GmbH:n liiketoiminta Gronaussa Saksassa, sekä ulkomaiset yritykset Kiinassa, Ranskassa, Venäjällä, Yhdysvalloissa ja Intiassa. Funke on erityisesti tunnettu lämmönsiirtimistä. Globaalisti yritys on toiminut jo vuodesta 1974 ja Funken putki- ja levylämmönsiirtimiä on toimitettu suomalaisille asiakkaille jo 20 vuoden ajan. Kaupan myötä Funken myyntiverkosto laajenee huomattavasti;
jatkossa Funken tuotteet ovat saatavilla kaikkien HYDAC-myyntiyhtiöiden kautta, Suomessa Hydac Oy:n kautta. Tuotteiden myynti-, huolto ja kunnossapitoverkosto tulee asteittain laajenemaan myös globaalisti.

Hydac Service Partnerina KL-Lämpö Oy tarjoaa huoltopalveluita Funken lämmönsiirtotekniikan tuotteille Suomessa. Tyypillisiä huoltopalveluita Funken tuotteille ovat puhdistuspalvelut (CIP-pesut), huolto- ja kunnostuspalvelut ja tiiviste- ja varaosapalvelut sekä projekteissa tarvittaessa asennus ja käyttöönotot. KL-Lämpö tarjoaa huoltopalveluita Pirkkalan siirrinhuoltokeskuksessaan, joka on toimintamalliltaan, kapasiteetiltaan ja palvelujen laajuudeltaan ainutlaatuinen Suomessa. Yhtiön laboratoriossa analysoidaan järjestelmistä ennen puhdistusta otettuja sakkanäytteitä erilaisilla liuotuskokeilla, joissa käytetään hyväksi yhtiön luomaa ns. sakkakirjastoa. Huolloissa KL-Lämpö Oy käyttää laadukkaita Funken alkuperäisvaraosia,
joilla taataan Funke-tuotteiden tehokas lämmönsiirtokyky. KL-Lämpö Oy tarjoaa puhdistuspalveluita myös Hydac-prosessisuodatintuotteille, sekä yhteistyötä tehdään myös KL-Lämmön laboratoriopalveluiden osalta.

Lisätietoa yrityksistä ja taustoista:

https://hydac.fi/

https://hydac.fi/hydac-ryhma-on-ostanut-funken-osake-enemmiston/

https://www.hydac.com/en/

https://www.funke.de/en-gb/

https://waterfiltration.hydac.com/

 

Yhteistyöterveisin:

Ville Luomala                                 Olli Edgren
Varatoimitusjohtaja                       Toimitusjohtaja
Hydac Oy                                        KL-Lämpö Oy
+358 107737155                            +358 405888678
ville.luomala@hydac.fi                  olli.edgren@kl-lampo.com

« Takaisin