EtusivuAjankohtaistaUutiset

Asiakkaamme suosittelevat yhteistyötä KL-Lämmön kanssa

06.04.2016

Teetimme helmikuussa 2016 asiakastyytyväisyystutkimuksen, jolla kartoitettiin tapaamme hoitaa asiakassuhteita. Tutkimustulokset antavat tietoa asiakassuhteidemme vahvuuksista ja kehittämiskohteista. Valtaosa asiakkaistamme ilmoitti voivansa suositella KL-Lämpöä yhteistyökumppanina.

Tutkimustulosten mukaan yrityksen selkeästi vahvin osa-alue oli henkilöstön osaaminen. Erityisesti myyntihenkilöstön asiantuntemusta ja ammattitaitoa arvostettiin. KL-Lämpö Oy koetaan luotettavaksi yritykseksi ja yhteistyökumppaniksi. Vahvuuksiamme ovat mm. toimitusten virheettömyys ja toimitusaikojen luotettavuus. Asiakkaamme pitivät tuotevalikoimaamme riittävänä ja tarpeeksi kattavana. Kokonaisuudessaan vastaajat olivat melko tyytyväisiä yrityksen toimintaan. KL-Lämpö sai kokonaisarvosanan 4,2 asteikolla 1 - 5.

Net Promoter Score eli NPS-menetelmän avulla ennustetaan asiakkaiden todennäköisyyttä suositella yritystä ja sen palveluita muille. Valtaosa vastaajista oli valmis suosittelemaan KL-Lämpö Oy:ta ja antoi arvosanaksi 8 tai enemmän (asteikolla 0-10).

Asiakastyytyväisyystutkimus toteutettiin puhelimitse ja sähköisesti. Tutkimuksen käytännön toteutuksesta vastasi Pajakon Oy.

Asiakastyytyvaisyystutkimus_2016.pdf (1,0 Mt)

« Takaisin