EtusivuBlogiTekijät toimintamme takana

Janne Rantanen

28.07.2020

Mikä on työnkuvasi KL-Lämmössä?

Toimin KL-Lämmössä tuoteryhmäpäällikkönä vastuualueena koneet ja laitteet -osasto. Lisäksi Keski-Suomen alueen teollisuus- ja kiinteistöpuolen myyntitehtävät sekä asiakkaat. Kuulun myös kiinteistöt-, teollisuus- sekä suurteollisuus-ryhmään.

Kauanko olet ollut KL-Lämmössä? Miten olet edennyt nykyiseen tehtävääsi?

KL-lämmössä on tullut työskenneltyä jo 13 vuotta. Aloitin KL-Lämmössä aluepäällikkönä vastuualueena Keski-Suomi. Vahvuuteni on toimia teollisuudessa sekä laitepuolella, joten luonnollista oli hyödyntää vahvuuksia tällä alueella.

Mitkä ovat vahvuutesi työssä?

Asiakaskentässä ongelmien ratkaisukyky, tarkkuus työssä, sekä kyky joustaa eri tilanteissa tinkimättä kuitenkaan tärkeimmästä. Lisäksi vahva kiinnostus alaa kohtaan on vahvuuksia.

Mikä on parasta työssäsi?

Koskaan ei tule samanlaista työpäivää ja päivittäin oppii uutta. Lisäksi erittäin hyviä ja asiantuntevia työkavereita riittää yrityksessä.

Onko mieleen jäänyt jotain erityistä tapahtumaa, sattumaa tai hauskaa tarinaa vuosien varrelta?

KL-Lämmön järjestämät ulkomaan matkat ovat vuosien varrella jääneet hyvin mieleen. Lisäksi tehtailla kiertäessä on kerennyt nähdä runsaasti eri tapoja tuottaa energiaa, tuotteita ja palveluita. Näiden parissa näkee usein mielenkiintoisia ratkaisuja.

Mitä teet vapaa-ajalla?

Viimeiset kaksi vuotta lähes kaikki vapaa-aika on mennyt opiskellessa LUT-yliopistossa energiatekniikan DI-tutkintoa. 94 opintopistettä kasassa tutkinnosta ja viimeinen rutistus, DI-työ, enää jäljellä. Tämän kesän otan rennosti ja harrastusten parissa.

Harrastuksia on useita, joista yksi on moottoripyöräily, niiden rakentelu ja erityisesti Harley Davidson -mallien parissa. Myös kalastus on suuri intohimoni. Tätä kirjoittaessa olen viimeisen viikon sitonut urakalla erilaisia perhoja ja edessä Pohjois-Norjan kalastusreissu 10 päivää.

« Takaisin

Jaa: