EtusivuBlogiTekijät toimintamme takana

Kari Hakala

20.08.2018

Mikä on työnkuvasi KL-Lämmössä?

Hallintopäällikkö. Mukana lähes kaikessa tavalla tai toisella. Päätyönä yhtiön raaka-ainehankinta ja taloushallintoon liittyvä kustannus-/tarjouslaskenta. Mukana myös markkinoinnin suunnittelussa, ja koen olevani myös toimitusjohtajan apumies.

Kauanko olet ollut KL-Lämmössä? Miten olet edennyt nykyiseen tehtävääsi?

Mukana yhtiön alkumetreistä alkaen kehittämässä yhtiön toimintaa nollasta nykypäivän tasolle yhdessä mahtavien työkavereiden kanssa. Alalla olen toiminut jo vuodesta 1982 alkaen aiemman perheyhtiön hallinnossa.

Mitkä ovat vahvuutesi työssä?

Pitkä kokemus (vuodesta 1982) alalta toivottavasti hyödyttää yhtiötä. Perusluonne ajaa huolehtimaan asioiden etenemisestä muidenkin osalta joskus liiankin tunnontarkasti.

Mikä on parasta työssäsi?

Työtehtävien moninaisuus ja mahdollisuus toimia erilaisissa ryhmissä kehittämässä yhtiön toimintaa.

Itseohjautuvuutta työtehtävien hoidossa ja ansaitun luottamuksen saamista arvostavat varmasti myös kaikki muutkin KL-Lämmössä työskentelevät.

Onko mieleen jäänyt jotain erityistä tapahtumaa, sattumaa tai hauskaa tarinaa vuosien varrelta?

Useat tehdyt palkintomatkat henkilökunnan kanssa mm. Viroon, Saksaan, Italiaan ja Kroatiaan ovat olleet vahvistamassa yhteishenkeä ja ovat kieltämättä jääneet myös paljon muutenkin matkustelua harrastavan mieleen.

Firman useat muutot entistä suurempiin toimitiloihin ovat myös jääneet elävästi mieleen pieninä kaaoksen hetkinä.

Mitä teet vapaa-ajalla?

Lintujen tarkkailu on seurannut elämässä jo yli 50 vuoden ajan. Kalastus ja ennen kaikkea matkailu ovat myös vieneet vapaa-ajasta suurimman osan. Nykyään myös lastenlasten (3 kpl) hoitovelvollisuudet kutsuvat useina viikonloppuina.

« Takaisin

Jaa: