EtusivuBlogiTekijät toimintamme takana

Tauno Alava

29.10.2019

Mikä on työnkuvasi KL-Lämmössä?

Toimin Espoon toimipisteessä kiinteistöpuolella myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä sekä hoidan Espoon toimistoon liittyviä hallinnollisia asioita.

Kauanko olet ollut KL-Lämmössä? Miten olet edennyt nykyiseen tehtävääsi?

Aloitin Suomen KL-Lämmössä keväällä 2007 alue-edustajana. Silloin tein kaikki toimistotyöt vielä kotona. Pääkaupunkiseudun toiminnan laajentuessa avasimme ensin toimipisteen Espoon Jupperiin, josta myöhemmin siirryimme isompiin tiloihin Kiloon. Nykyään toimin kiinteistöpuolen myyntijohtajana pääkaupunkiseudulla.

Mitkä ovat vahvuutesi työssä?

Jo taloon tullessa minulla oli aito kiinnostus ja uteliaisuus alaa kohtaan. Pitkän työuran aikana olen kohdannut monenlaisia haasteita, joista olen oppinut valtavasti. Erityisosaamistani on kuitenkin asiakkaiden palvelu ja kyky toimia joustavasti tilanteiden vaatimilla tavoilla.

Mikä on parasta työssäsi?

Parasta työssäni on jatkuva uuden oppiminen ja mahdollisuus ratkaista päivittäin erilaisia pulmia. Piristävää on myös työn vaihtelevuus – koskaan ei ole kahta samanlaista työpäivää! Jokaista työpäivää piristää myös huumorintajuiset sekä osaavat työkaverit.

Onko mieleen jäänyt jotain erityistä tapahtumaa, sattumaa tai hauskaa tarinaa vuosien varrelta?

Vuosien varrelle on sattunut monenlaisia hassuja tapahtumia ja on jäänyt paljon hyviä muistoja. Esimerkiksi keväällä 2011 verkostonäytteitä hakiessani, erään helsinkiläisen kauppakeskuksen katolla oli huuhkajan pesä, jossa huuhkajapariskunta kasvatti poikasia. Tämä on tiettävästi ensimmäinen onnistunut pesintä suomalaisen kaupungin keskustassa. Kyseessä ei luultavasti kuitenkaan ollut kuuluisa jalkapallo-ottelussa näyttäytynyt Bubi.

Mitä teet vapaa-ajalla?

Tykkään liikkua ulkona esimerkiksi pyöräillen tai kävellen. Meri on myös lähellä sydäntä ja usein ulkoilureitit ovatkin meren äärellä. Kuuntelen myös musiikkia ja omakotitalon hoitamisessa riittää puuhaa.

« Takaisin

Jaa: