EtusivuBlogiTekijät toimintamme takana

Kim Pinola

30.03.2020

Mikä on työnkuvasi KL-Lämmössä?

Työnkuvani on asentaja, mihin kuuluu todella laajasti erilaisia työtehtäviä pois lukien perinteiset putkimiehen työt. Eniten itse olen asentajan urallani tehnyt ympäri Suomen lämmönvaihdinpesuja, niiden huoltoja ja glykoli-/vesikiertoisten järjestelmien pesuja, sekä glykolin vaihtoja.

Kauanko olet ollut KL-Lämmössä? Miten olet edennyt nykyiseen tehtävääsi?

KL-Lämmössä olen työskennellyt karvan yli 2 vuotta. Aloitin firmassa työskentelyt levylämmönvaihdinhuoltokeskuksessa, mikä sijaitsee Pirkkalassa. Sieltä sitten siirryin asennustöihin noin puolivuotta talossa oltuani, mikä olikin toivomukseni firmaan tultuani, että pääsisin tekemään näitä hommia mitä nyt teen. Firmaan päädyin/pääsin KL-Lämmön toimitusjohtajan Olli Edgrenin kautta, joka on myös 2-vuotiaan lapseni (patu) pappa.

Mitkä ovat vahvuutesi työssä?

Mielestäni vahvuudet työssäni ovat rauhallisuus ja tarkkuus, sekä myös sopeutuminen erilaisiin työtehtäviin!

Mikä on parasta työssäsi?

Työssäni parasta on työn vaihtelevuus, se että tietää tehneensä jotain hyödyllistä ja näkee työn tuloksen. Työkavereista on kuitenkin tullut itselle kaikkein paras asia. Ihan mahtavia tyyppejä. Varsinkin kun tehdään paljon reissuhommia niin siinä se tulee eniten esille, miten tärkeää on, että tulee hyvin toimeen toisten kanssa! Itselle sekin on ollut hienoa, miten taitavien ja kokeneiden ihmisten kanssa on saanut oppia tätä alaa, josta en tiennyt juuri mitään ennen kuin KL-Lämpöön tulin. Kyllä hauskat tarinat menee vahvasti firman yhteisiin reissuihin ja asentajien palavereihin. Siinä se hauskuus on, kun ei muista muuta kun että hauskaa on ollut.

Onko mieleen jäänyt jotain erityistä tapahtumaa, sattumaa tai hauskaa tarinaa vuosien varrelta?

Viime kesänä Miika Niemisen kanssa oltiin Lappeenrannassa hommissa ja oli hieno kesäpäivä. Työpäivän jälkeen otettiin hotellilta vuokrajopot alle ja lähdettiin pyöräilemään satamaan hiekkalinnan lähettyville kukkuloille, mistä sitten alettiin laskeutumaan alas. Kyllä meillä hauskaa oli, kun ei tiennyt miten päin sieltä alas tullaan, kun ei mitkään siihen maastoon tarkoitetut pyörät ollut alla! Kuskeja en epäillyt hetkeäkään. Kyllä sieltä just ja just alas sitten päästiin ilman vakavia vammoja. Tosin seuraavana yönä mulle nousi kuume, mutta siitäkin yhdessä selvittiin ja saatiin hommat hoidettua.

Mitä teet vapaa-ajalla?

Vapaa-aika menee lapsen kanssa leikkimiseen ja perhearkeen, kuntosalillakin tulee käytyä! Illat menee kihlatun kanssa leffoja ja sarjoja katsellessa. Tietenkin ensin laitetaan yhdessä ruokaa, koska ilman ruokaa tai herkkuja ei voi katsoa mitään!

« Takaisin

Jaa: