EtusivuBlogiTekijät toimintamme takana

Jari Kankaanranta

22.06.2021

Mikä on työnkuvasi KL-Lämmössä?

Työskentelen KL-Lämmössä aluepäällikkönä täällä eteläisessä Suomessa, Kilon konttorillamme. Vastaan osaltani tuotteidemme ja palveluidemme myynnistä sovituille asiakkaille sekä osittain myös uusasiakashankinnasta. Asiakaskunta koostuu kiinteistöjen omistajista, niiden huoltoyrityksistä sekä höyry- ja lämpökeskusasiakkaista.

Kauanko olet ollut KL-Lämmössä? Miten olet edennyt nykyiseen tehtävääsi?

Aloitin KL-Lämmössä vasta tämän vuoden alkupuolella, ja näin ollen olen ollut täällä töissä vasta muutaman kuukauden.

Mitkä ovat vahvuutesi työssä?

Vahvuuteni tehdä tätä työtä perustuu aiempaan työhistoriaani. Olen toiminut teknisen myynnin parissa jo noin kolmenkymmenen vuoden ajan eri sektoreilla. Näitä sektoreita ovat mm. höyry- ja lämmityskattilalaitokset teollisuudessa ja kiinteistöissä, LVI-alan tuotteiden myynti, asiakkaina alan urakoitsijat ja suunnittelijat sekä erilaiset lämpöpumput ja niihin liittyvät asiat.

Mikä on parasta työssäsi?

Parasta työssäni on ehdottomasti se, että pääsen liikkumaan asiakkaiden parissa sekä itse kohteissa että konttoreilla. Tähän mennessä ei ole ollut vielä yhtään samanlaista päivää. Hienoa on myös se, että saan tehdä töitä sellaisessa yrityksessä, jossa työkaverit omaavat pitkän työhistorian erilaisten asioiden hoitamisessa ja apu löytyy aina helposti.

Onko mieleen jäänyt jotain erityistä tapahtumaa, sattumaa tai hauskaa tarinaa vuosien varrelta?

Mitään erityisempiä sattumia ja tapahtumia ei ole vielä tähän mennessä tapahtunut, mutta niitä on varmasti paljon edessä. Tosin, tällä hetkellä jo se tuntuu hyvältä, kun kiskaisee keltaisen takin päälleen, kypärän kuulosuojaimineen päähänsä ja menee sisälle höyrylaitokseen. Siitä on jo vuosia aikaa, kun olen niissä viimeksi käynyt.

Mitä teet vapaa-ajalla?

Vapaa-ajallani harrastan montaakin eri asiaa, mutta mitään niistä en kovinkaan fanaattisesti. Liikunta hoituu ripeän sauvakävelyn ja pyöräilyn merkeissä sekä koiran kanssa ulkoillen. Koiran nimi on Helmi, ja hän on 12-vuotias kääpiösnautseri.

Koko perheen yhteinen harrastus on ollut jo parinkymmenen vuoden ajan Viron kieli, kulttuuri ja luonto. Loma-ajat kuluvat pääsääntöisesti lahden eteläisellä puolella pientä datshaa kunnostellen. Paikka sijaitsee Võrumaalla, pienessä Urvasten kylässä, jonne tulee matkaa noin 250 km Tallinnasta..

« Takaisin

Jaa: