EtusivuBlogiTekijät toimintamme takana

Sari Kurvinen

18.10.2018

Mikä on työnkuvasi KL-Lämmössä?

Laboratoriopäällikkönä vastaan laboratoriomme toiminnoista, analyysipalveluista, tuotteidemme laadunvarmistuksesta ja tuotekehityksestä. Työhöni kuuluu myös kemikaali- ja työturvallisuusasioita. Laadin mm. tuotteidemme käyttöturvallisuustiedotteet.

Kauanko olet ollut KL-Lämmössä? Miten olet edennyt nykyiseen tehtävääsi?

No kauan – 21 vuotta, ja aluksi tein yksin kaikkia työtehtäviä analyyseistä asiakaspalveluun. Nykyisin laboratoriossa on kolme työntekijää minun lisäksi. Valmistumiseni jälkeen asuin Turussa, Espoossa ja Mikkelissä ennen kuin vakiinnuin tänne Tampereelle. Totta puhuen silloin koin joutuneeni tänne, nykyisin olen oikein tyytyväinen asuinkaupunkiini. Ihan tamperelaista ei minusta tule koskaan, sillä juureni ovat Etelä-Savossa.

Mitkä ovat vahvuutesi työssä?

Pitkä kokemus alalta, kokonaisuuksien hahmottaminen, töiden järjestely ja suunnittelu. Analyyttinen, ideoiva, tiedonhaluinen ja ongelmanratkaisuun keskittyvä luonteeni auttaa työssäni. Uuden oppiminen ja sitä kautta saatavat oivallukset ovat palkitsevia.

Mikä on parasta työssäsi?

Mukavat työkaverit KL-Lämmössä ja hyvät asiakaspalautteet auttavat jaksamisessa, sillä haasteita ja töitä riittää. Tuntuu, että aina on kello 16 ja perjantai, mikä kertoo työn flow-meiningistä ja siitä, että viihdyn työssäni.

Onko mieleen jäänyt jotain erityistä tapahtumaa, sattumaa tai hauskaa tarinaa vuosien varrelta?

No onhan niitä, ja itselle on aina hyvä nauraa. Lähetin joskus faksin käyttöpäällikkö Kettuselle, kun piti lähettää Hukkaselle, ja kirjoitin asiakkaalle sähköpostissa, miten meidän tuote Biotonni vaikuttaa asiakkaan ”rasva-aivoissa”.

Mitä teet vapaa-ajalla?

Tykkään vapaa-ajallakin olla aktiivinen ja osallistuva, joten vanhempainyhdistys-, urheiluseura- ja taloyhtiön hallitustoiminta ovat tulleet tutuiksi. Tällä hetkellä toimin Pirkanmaan kemistiseurassa puheenjohtajana. Lisäksi kaikenlainen liikunta täyttää vapaa-aikani, kuten jalkapalloharrastus Kämmärin Mammareissa v. 2009 alkaen, avantouinti ja pilates.

« Takaisin

Jaa: