EtusivuBlogiTekijät toimintamme takana

Kimmo Koskela

14.05.2018

Mikä on työnkuvasi KL-Lämmössä?

Aluepäällikkö, myynti Pohjanmaan alueella.

Kauanko olet ollut KL-Lämmössä? Miten olet edennyt nykyiseen tehtävääsi?

Kesäkuussa 2018 tulee täyteen 10 vuotta. Aikaisemmin olen ollut töissä neljä vuotta Kokkolan Sähkötarvike Oy:ssä sekä 9,5 vuotta Würth Oy:ssä, joista kaksi viimeistä vuotta kouluttajana.

Mitkä ovat vahvuutesi työssä?

Myyntityö kokonaisuudessaan, eli ensi kontaktista aina koko myyntiprosessin loppuun asti – mitä kaikkea asiakkuutta palvelevaa toimintaa se sitten kunkin asiakkaan kohdalla tarkoittaa.

Mikä on parasta työssäsi?

Monipuolinen myyntityö sekä hyvä työnantaja ja työkaverit. Se, että pääsee itse vaikuttamaan omaan tekemiseen. Palveluiden ja myynnin jatkuva kehittäminen ja yleensä kaiken uuden oppiminen ja itsensä kehittäminen on hienoa.

Onko mieleen jäänyt jotain erityistä tapahtumaa, sattumaa tai hauskaa tarinaa vuosien varrelta?

Ei mitään erityistä, mutta tietysti onnistumiset, olivat ne sitten pieniä tai isoja, jäävät tietenkin mieleen – niin kuin epäonnistumisetkin. Molempia pääsee myyjänä kokemaan.

Mitä teet vapaa-ajalla?

Pelailen ikämiesfutista ja -jääkiekkoa ja lisäksi valmennan KF-10:n jalkapallon naisten 2. divisioonan joukkuetta. Sulkapalloa ja salibandya tulee pelattua ja crosstraining-treeniä tehtyä 1–2 kertaa viikossa, pakkaskauden ulkopuolella maantiepyöräilyä/maastopyöräilyä 1 500 – 2 000 km/vuosi. Mökki Kokkolan saaristossa tärkeä paikka vapaa-ajalla.

« Takaisin

Jaa: