EtusivuBlogiTekijät toimintamme takana

Sami Alava

28.09.2021

Mikä on työnkuvasi KL-Lämmössä?

Toimin huoltoasentajan tehtävissä, asemapaikkana Espoon toimipiste. Työtehtäviin kuuluu suurin piirtein kaikkea mahdollista vesi- ja glykoliverkkojen kanssa harrastamista, asiakaspalvelua, varastohommia yms.

Kauanko olet ollut KL-Lämmössä? Miten olet edennyt nykyiseen tehtävääsi?

Aloitin KL-Lämmössä puolisen vuotta sitten, edustan siis sitä niin sanottua "uutta verta" yrityksessä.

Mitkä ovat vahvuutesi työssä?

Minulla on ennestään kokemusta mm. metalli- ja lasitusalalta, sekä ns. "perusraksahommista", joten työkalut pysyvät kädessä ja ymmärrän työmaiden pelisäännöt. Olen toiminut aiemmin myös asiakaspalvelun ja myynnin puolella, mikä antaa omalta osaltaan perspektiiviä huoltoasentajallekin satunnaisesti vastaan tulevien asiakaskohtaamisien sujuvaan hoitamiseen.

"Huolella, ei hosuen" on mielestäni hyvä asenne omaksua tällä alalla.

Mikä on parasta työssäsi?

Itsenäinen ja vaihteleva työ, joka vaatii myös ongelmanratkaisukykyä säännöllisin väliajoin. Firma on täynnä asiansa osaavia, rentoja tyyppejä, ja kinkkisempiinkin pulmatilanteisiin on aina löydetty ratkaisut.

Onko mieleen jäänyt jotain erityistä tapahtumaa, sattumaa tai hauskaa tarinaa vuosien varrelta?

Tähän mennessä ehkä mieleenpainuvin päivä KL-Lämmön palveluksessa on ollut loppukesästä vietetyt Sampon läksiäiset. Hyvässä seurassa lounastettiin hieman pidemmän kaavan kautta. Kalenterissa näyttäisi olevan merkittynä ensi kuulle myös "asentajien virkistyspäivät", ja oma veikkaus on, että sieltä saattaa jos jonkinlaista hauskempaa tarinaa rakentua seuraavaa haastista varten.

Mitä teet vapaa-ajalla?

Musiikki on ollut intohimo pienestä pitäen ja sen parissa tuppaa edelleen menemään suurin osa vapaa-ajasta. Sävellän, soitan, laulan, äänitän ja miksaan milloin mitäkin projektia. Bändejä on vuosien varrella ollut kaikenlaisia yhden miehen folkkijutuista 70-luvun rokin kautta ihan sinne raskaampaan metalliin asti. Satunnaisesti tulee myös puntteja nosteltua ja tietokoneella pelattua.

« Takaisin

Jaa: