EtusivuBlogiTekijät toimintamme takana

Sampo Salminen

26.06.2020

Mikä on työnkuvasi KL-Lämmössä?

Myyntitehtävät ja asiakassuhteiden hoito sekä uusasiakashankinta.

Kauanko olet ollut KL-Lämmössä? Miten olet edennyt nykyiseen tehtävääsi?

Noin kahdeksan vuotta. Aikaisemmin olen toiminut alalla muutamassa eri yrityksessä ja sitten siirtynyt nykyiseen tehtävääni KL-Lämmössä.

Mitkä ovat vahvuutesi työssä?

Hyvät asiakassuhteet ja niiden ylläpito. Olen pystynyt luomaan hyvin pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Mikä on parasta työssäsi?

Monipuolinen ja vaihteleva työ. Joka päivä on erilainen, eikä samanlaisia ole. Itsenäisesti pystyy vaikuttamaan viikon sisältöön ja työvaiheisiin. Meillä on Espoossa hyvä tiimi, jossa on erittäin mukava työskennellä. Työ on myös joustavaa ja asiakaslähtöistä. Asiakkaiden tarpeisiin pystytään vastaamaan monipuolisesti erilaisin keinoin, mikä myös tekee työstä hienoa.

Onko mieleen jäänyt jotain erityistä tapahtumaa, sattumaa tai hauskaa tarinaa vuosien varrelta?

Asiakastilaisuus Pirkkalassa, jossa asiakkaalle pidettiin yritysesittely Pirkkalan toimipisteessä. Pirkkalasta lähdettiin risteilylle Tampereelle, jossa ei muita vierailijoita sitten ollutkaan. Asiakkaat olivat mielissään siitä, että olipas hyvin hoidettu risteily, kun saatiin olla ihan keskenämme vesillä. Oikeastihan ajankohta vain oli sellainen, ettei muita vierailijoita ollut liikenteessä.

Mitä teet vapaa-ajalla?

Tykkään mökkeillä paljon. Liikuntaa tulee myös harrastettua kävelyn ja pyöräilyn muodossa. Luen myös mielelläni ja vietän aikaa perheen kanssa.

« Takaisin

Jaa: