EtusivuBlogiTekijät toimintamme takana

Juha Lepistö

20.12.2019

Mikä on työnkuvasi KL-Lämmössä?

Tällä hetkellä teen pääasiassa työnjohtajan töitä. Lisäksi minulla on muutama asiakas, mitä hoidan muiden töiden ohella.

Kauanko olet ollut KL-Lämmössä? Miten olet edennyt nykyiseen tehtävääsi?

Tulin taloon vuonna 2004 asentajaksi. Asentajan hommia tuli tehtyä ympäri Suomea täysipäiväisesti vuoteen 2012 asti. Pari vuotta tein sen jälkeen vielä asentajan ja työnjohtajan hommia päällekkäin. Työnjohtajaksi siirryin, kun molemmat polvet alkoivat reistailemaan, eikä oikein asennusyöt onnistuneet.

Mitkä ovat vahvuutesi työssä?

Asennusajoilta tiedän suurin piirtein kauanko mikäkin työvaihe kestää ja sitä kautta pystyy miettimään työmaiden aikatauluja ja auttamaan myyjiä esim. hinnoittelussa.

Mikä on parasta työssäsi?

Parasta on tietenkin erinomaiset työkaverit. Mukava tehdä töitä, kun porukka tulee hyvin toimeen keskenään. Saadaan kiperätkin työt sujuvasti hoidettua.

Onko mieleen jäänyt jotain erityistä tapahtumaa, sattumaa tai hauskaa tarinaa vuosien varrelta?

Näitä on varmasti ollut paljon, eikä kaikkia edes muista enää. Mutta yksi mikä nyt tuli mieleen, oli työkeikka Ruotsin puolella Uljapuoudassa. Siellä lähdettiin Arjeplogin keskustaan syömään pizzeriaan. Kylän ainoa lyhtypylväs oli siinä edessä ja tottakai minun piti sitä päin peruuttaa. Tästä taidonnäytteestä sain kuulla hetken aikaa.

Mitä teet vapaa-ajalla?

Kesäisin tulee mökkeiltyä jonkin verran. Leffoja ja sarjojakin tulee katseltua. Tässä muutaman vuoden aikana on tullut rakennettua parit PC:t itse ja niiden kanssa menee aikaa räpellellessä ja pelaillessa. Niin ja ostin tossa kesällä dronen, jolla tullut pöristeltyä. Kelit eivät näin talvella oikein tahdo tähän hommaan kunnolla soveltua.

« Takaisin

Jaa: