EtusivuBlogiTekijät toimintamme takana

Jonna Lehtinen

20.05.2019

Mikä on työnkuvasi KL-Lämmössä?

Toimin KL-Lämmössä projekti-insinöörinä. Tehtäväni liittyvät mm. yrityksen ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmän ylläpitoon ja hallintaan, vedenkäsittelylaitteiden hankintaan ja laitteiden tekniseen tukeen. Toimin lisäksi yrityksen työsuojeluvaltuutettuna.

Kauanko olet ollut KL-Lämmössä? Miten olet edennyt nykyiseen tehtävääsi?

Aloitin KL-Lämmössä harjoittelijana ja opinnäytetyöntekijänä keväällä 2016, jonka jälkeen jäin KL-Lämpöön töihin. Nykyiseen tehtävääni olen edennyt etsimällä ”omaa paikkaani” yrityksessä.

Mitkä ovat vahvuutesi työssä?

Tarkkuus, rauhallisuus sekä pitkäjänteisyys. Työnkuvani on monipuolinen, joten on tärkeää, että pystyn pitämään ”kaikki langat käsissä”. Lisäksi sanoisin, että vahvuutenani on myös eri tietokoneohjelmien hallinta ja näiden hyödyntäminen omissa työtehtävissä.

Mikä on parasta työssäsi?

Työn vaihtelevuus ja se, että saan olla monessa mukana. Jokainen työpäivä on erilainen, eikä ennalta voi tietää, että mitä päivä tuo tullessaan. Pidän myös siitä, kun pystyn auttamaan asiakasta heidän ongelmassaan joko edustajamme kautta tai suoraan.

Onko mieleen jäänyt jotain erityistä tapahtumaa, sattumaa tai hauskaa tarinaa vuosien varrelta?

Kaikki tapahtumat, joissa olemme olleet hieman isommalla porukalla, ovat jääneet mieleen. On mukava nähdä työkavereita, joita ei näe niin usein. Lisäksi vuoden 2018 kesää muistelee kyllä lämmöllä, koska joimme työkavereideni kanssa kahvit pääsääntöisesti aina ulkona. Oli ihanaa nauttia auringosta työpäivän aikana.

Mitä teet vapaa-ajalla?

Harrastan mieheni kanssa kilpatanssia tanssiseura Spiralissa. Kilpatanssia olemme harrastaneet vuoden 2016 alusta eli nyt noin 3 vuotta, josta olemme kilpailleet reilut 2 vuotta. Monet illat viikossa ja kisakaudella myös viikonloput menevät kyseisen harrastuksen parissa. Ystäviä ja perhettä tulee myös nähtyä melko useasti. Lisäksi opiskelen energia- ja ympäristötekniikkaa töiden ohella, joten opiskelukin vie oman siivunsa vapaa-ajasta.

« Takaisin

Jaa: